Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В УжНУ урочисто відкрили новий комп’ютерний клас

В УжНУ урочисто відкрили новий комп’ютерний клас
Вже четвертий за рахунком комп’ютерний клас на стоматологічному факультеті урочисто відкрили Федір Ващук, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор та Юрій Переста, декан стоматологічного...

Вже четвертий за рахунком комп’ютерний клас на стоматологічному факультеті урочисто відкрили Федір Ващук, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор та Юрій Переста, декан стоматологічного факультету, доктор медичних наук, професор, а також студенти і викладачі цього факультету. Про це повідомили в УжНУ.

ВІДЕО ДНЯ

Відтепер стоматологи УжНУ будуть швидше і ефективніше здобувати знання, готуватися до модульних контрольних робіт та іспитів.

«Згідно вимог болонського процесу кожна кафедра повинна мати свій комп’ютерний клас, – розповів під час відкриття Юрій Переста. – Тому сьогодні ми закриваємо питання матеріально-технічного забезпечення наших кафедр».

Реклама

Відкриття класу стало можливим за сприяння Петера Джупи, керівника клініки «Petramed» (м. Чадца), який викладає на стоматологічному факультеті в Ужгороді та допомагає студентам у здобутті знань в Україні і за кордоном. Цього року Петер Джупа став єдиним професором в Україні, що отримав дозвіл міністра на присвоєння йому звання почесного іноземного доктора, професора УжНУ – саме завдяки вагомій допомозі Ужгородському національному університету та клопотанню керівництва перед Міністерством про надання звання.

«Це свідчення того, що факультет підтримують на всеукраїнському рівні. Петер Джупа багато зробив для стоматологічного факультету УжНУ. В університеті також відзначать професора», – зазначив Федір Ващук, який перерізав символічну червону стрічку під час відкриття. Ректор УжНУ вважає, що за короткий час свого існування стоматологічний факультет має хорошу матеріальну базу, кадрове забезпечення, інформаційну інфраструктуру. Зрозуміло, що передусім це заслуга викладачів факультету, тож іншим факультетам є на кого рівнятися.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно