Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Першу в Україні університетську ялинку відкрили в УжНУ (ФОТО)

Першу в Україні університетську ялинку відкрили в УжНУ (ФОТО)

Першу в Україні університетську ялинку відкрили в УжНУ (ФОТО)
Сезон зимових свят на Закарпатті стартував з відкриття першої ялинки в головному корпусі найбільшого вишу краю. 6 грудня (у день Святого Миколая за західним християнським обрядом) студенти УжНУ...

Сезон зимових свят на Закарпатті стартував з відкриття першої ялинки в головному корпусі найбільшого вишу краю. 6 грудня (у день Святого Миколая за західним християнським обрядом) студенти УжНУ одержали в подарунок зелену красуню, яка стоятиме тут протягом усіх свят. Ялинку відкрили Федір Ващук, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор, проректори, а також декани факультетів. Студенти влаштували свято із музикою та конфетті.

ВІДЕО ДНЯ

Це перша в Україні університетська ялинка, адже закарпатці першими в Україні починають відзначати новорічно-різдвяні свята, оскільки тут багато християн західного обряду.

Федір Ващук привітав присутніх з наступаючими святами, побажав добра, сімейного благополуччя, любові, особистих досягнень, до яких керівництво університету також докладе зусиль.

Реклама

«Хочу подякувати студентам і викладачам за те, що вони витримали навантаження при скороченні навчального процесу, холодних аудиторіях, неналежних умовах проживання в гуртожитку. Сподіваюся, що спільними зусиллями через деякий час ми виправимо це становище і будемо відзначати разом ще багато радісних свят», — розповів ректор УжНУ.

Також Федір Ващук подякував за організацію відкриття першої ялинки Федору Шандору, проректору з навчально-виховної роботи та Андріані Завадяк, голові профкому студентів. Пообіцяв, що відсьогодні всі декани періодично зустрічатимуться зі студентами, вивчатимуть пропозиції. А тому закликав усіх студентів бути активними. «Ми не з тих, хто каже, мовляв, добре працювати в університеті, лиш би студентів не було. Студенти відтепер – основні в УжНУ, а ми, викладачі, найняти ними і міністерством для надання їм якісних знань», - каже проф. Ф. Ващук.

Реклама

Федір Ващук також не залишився без подарунка «на Мікулаша». Йому вручили фотокартину із зображенням засніженої набережної Ужгорода.

Оскільки у студентів УжНУ наразі триває зимова сесія, сподіваємося, що католицький Мікулаш та український Миколай допоможуть їм успішно скласти іспити та отримати якомога кращі оцінки від викладачів.

Наталія Каралкіна, студентка відділення журналістики УжНУ

Реклама
Першу в Україні університетську ялинку відкрили в УжНУ (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно