Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нагірний вважає, що його не слід тримати під вартою, а достатньо підписки про невиїзд

Нагірний вважає, що його не слід тримати під вартою, а достатньо підписки про невиїзд

Нагірний вважає, що його не слід тримати під вартою, а достатньо підписки про невиїзд
Павла Нагірного – винуватця трагічної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 19 листопада на об'їзній дорозі біля закарпатського райцентру Хуст, вчора направили на експертизу до Львова. Про це...

Павла Нагірного – винуватця трагічної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 19 листопада на об'їзній дорозі біля закарпатського райцентру Хуст, вчора направили на експертизу до Львова. Про це повідомив чоловік і батько жертв та постраждалих в тій ДТП Віктор Пригара.

ВІДЕО ДНЯ

Зазначену інформацію підтвердив і помічник начальника по зв'язках із громадськістю та ЗМІ Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області Сергій Шимон: "Так, вчора Павла Нагірного було відправлено з Хуста до Львова на проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи. Зараз він перебуває там, під вартою".

Як вдалося з’ясувати, в понеділок, 10 грудня 2012 року, в Ужгороді, в Апеляційному суді Закарпатської області (вул, Довженка, 7) відбудеться судове засідання за апеляцією Павла Нагірного на рішення Хустського районного суду. Павло Нагірний вважає, що суд прийняв рішення про застосовання до нього невиправдано суворого запобіжного західу – тримання під вартою, тоді як в його випадку достатньо би було підписки про невиїзд.

Реклама

На 9.30 біля споруди Апеляційного суду Закарпатської області громадські активісти збирають акцію, метою якої є запобігти виходу П. Нагірного на свободу.

Як уже повідомлялося, 24 листопада, слідчий-суддя Хустського районного суду задовольнив клопотання слідчого РВ МВС в Закарпатській області за погодженням прокурора і виніс рішення щодо обрання відносно підозрюваного Павла Нагірного запобіжного західу – тримання під вартою терміном два місяці. Попри те, що свідки підтвердили, що під час ДТП П. Нагірний перебував у стані алкогольного сп’яніння, його адвокат Петро Немеш намагався переконати суддю, що його підзахисному стало просто зле за кермом: "Їхав і запаморочило голову. І це дає підстави говорити що скільки таких було випадків, коли людина їде в такому віці і може статися так, що от втратив пам'ять і виїхав на зустрічну смугу".

Реклама

За довідкою, виданою в Закарпатській обласній психіатричній лікарні, де одразу після скоєнна аварії опинився підозрюваний В.Нагірний, у нього, начебто, стрес із суїцидальною схильністю. Сам підозрюваний запевняв, що не пам'ятає як покинув місце аварії і чому опинився у психіатричній лікарні. У підсумку, замість того, щоб відвезти винуватця ДТП до камери, його після огляду лікарями знову допровадили до палати Закарпатської обласної психіатричної лікарні, де він до 1 грудня перебував під "наглядом" 3-х міліціонерів.

Чоловік і батько жертв та постраждалих в ДТП Віктор Пригара повідомив, що буде клопотати про проведення незалежної психіатричної експертизи, бо, на його думку, П. Нагірний має перебувати не в лікарняній палаті, а в справжній камері.

Як відомо, П. Нагірний на об'їзній дорозі біля Хуста на своєму позашляховику виїхав на зустрічну смугу і протаранив легковик, у якому додому поверталася родина. Тепер на двох неповнолітніх дітей, які постраждали в ДТП, чекає низка операцій, а 32-річна жінка та її семирічна донька загинули.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно