Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Міжгірщині відкрили спортивні майданчики вартістю понад 9 мільйонів гривень (ФОТО)

На Міжгірщині відкрили спортивні майданчики вартістю понад 9 мільйонів гривень (ФОТО)

На Міжгірщині відкрили спортивні майданчики вартістю понад 9 мільйонів гривень (ФОТО)
Два спортивні поля із штучним покриттям у середу, 5 грудня, відкрили у Міжгірському районі. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь очільник краю Олександр Ледида, голова районної адміністрації...
ВІДЕО ДНЯ

Два спортивні поля із штучним покриттям у середу, 5 грудня, відкрили у Міжгірському районі. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь очільник краю Олександр Ледида, голова районної адміністрації Василь Щур, учні місцевих шкіл, їхні батьки, педагоги.

Відтепер малеча, що навчається у Келечинській школі І-ІІ ступенів, матиме, де пограти у футбол. Зважаючи на те, що спортсменів у навчальному закладі вдосталь – хлопчаки захищають честь села на районному та обласному рівнях – спортивне поле було вкрай потрібне. Досі школярі (а це як хлопці, так дівчата) ганяли у м’яча на непристосованому для цього полі. Новенький майданчик так сподобався малечі, що ті навіть не стали чекати офіційного відкриття, щоб повправлятися у грі, - розповіла директор школи Оксана Зубанич:

Реклама

- Будемо проводити тут уроки фізкультури, діти матимуть, де погратися на перервах в усі пори року. Також, напевне, тут гратимуть у футбол не тільки діти, а й дорослі мешканці нашого села.

Другий майданчик цього дня відкрили в смт. Міжгір’я біля місцевого стадіону «Авангард». Тут займатимуться учні загальноосвітньої школи та ДЮСШ.

Реклама

Наступний пункт поїздки голови обласної адміністрації – спеціалізована ЗОШ №2 смт. Міжгір’я. Перша черга навчального закладу введена у експлуатацію ще у 2005 році. Нині у школі навчається вже 508 учнів, працює 60 педагогів:

- Школа потребує рошрирення, адже є учні, які займаються у другу зміну. Тому, якщо будівельні роботи йтимуть за графіком, повністю завершимо школу вже у 2013-му, - зазначив Олександр Ледида.

Загальна кошторисна вартість робіт – понад 9 мільйонів гривень.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно