Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавським школярам розповіли про негативну роль наркотиків

Іршавським школярам розповіли про негативну роль наркотиків

Іршавським школярам розповіли про негативну роль наркотиків
В Іршавському районному будинку культури проведено акцію «Зрозумій, допоможи, підтримай», спрямовану на негативне сприйняття наркоманії в суспільстві та підтримки здорового способу життя. Серед...

В Іршавському районному будинку культури проведено акцію «Зрозумій, допоможи, підтримай», спрямовану на негативне сприйняття наркоманії в суспільстві та підтримки здорового способу життя. Серед організаторів акції - співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ УМВС.

ВІДЕО ДНЯ

Зал, де проходила акція організатори оформили книжковою виставкою-застереженням: «Це – факти! Рішення за тобою» та виставкою дитячих малюнків «Скажи наркоманії – Ні!», учнів образотворчих відділів 8-ми дитячих шкіл мистецтв району, в яких пройшли конкурси малюнків в підтримку акції.

При вході, кожен учасник акції отримав листівку - «Пам’ятай: Наркотики та СНІД – розплата за життя». Потім учні переглянули відеофільми «Правда про наркотики», «Трамадолова війна».

Реклама

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Іршавського РВ УМВС майор міліції Василь Волошиновський розповів присутнім учням про кримінальну відповідальність за зберігання та розповсюдження наркотичних та психотропних речовин.

Завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами Сергій Жидик повідомив учасникам акції про організаційні та практичні заходи, спрямовані на виявлення та документування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних та психотропних речовин на території Іршавського району.

Реклама

На завершення акції «Знай, допоможи, підтримай» виступила художня бригада «Молодь за здоровий спосіб життя» будинку культури с. Лоза.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно