Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді хуліганять фанати київського Динамо

В Ужгороді хуліганять фанати київського Динамо
Матч між командами Говерла та Динамо, як відомо, відбудеться сьогодні, 30 листопада, на ужгородському стадіоні «Авангард» о 16.00. Приблизно о 13.30 у самому центрі Ужгорода стався інцидент –...

Матч між командами Говерла та Динамо, як відомо, відбудеться сьогодні, 30 листопада, на ужгородському стадіоні «Авангард» о 16.00.

ВІДЕО ДНЯ

Приблизно о 13.30 у самому центрі Ужгорода стався інцидент – вулицею Волошина молодий чоловік біг за іншим, вигукуючи при цьому: «Ловіть крадія!».

Біля приміщення колишньої «Молочарні» інший перехожий затримав втікача і повалив його на землю. До них підбіг той, що гнався – молодий чоловік із шарфиком ужгородської «Говерли».

Реклама

Останній заявив, що втікач намагався у нього вкрасти шарфик. І був не сам, а з чотирма хлопцями, які втекли. Ужгородський фанат попросив перехожих викликати міліцію.

Патруль прибув за 5 хвилин, втікача – гостя з Києва, затримано. До прибуття міліціонерів двоє ужгородців тримали киянина поваленим на землі.

Реклама

Міліціонери зі спецпідрозділу міліції «Титан», що прибули першими на місце події, повідомили, що перед тим мали справу із затриманням іншого фаната київського «Динамо». Після «Титану» до «Молочарні» прибули міліціонери із державної служби охорони, а згодом – працівники ППС.

Київських фанатів нині було помічено близько 11.00 і у 8-му автобусі – вони сіли на автозупинці по вул. Грушевського і спитали у водія, як доїхати до стадіону. Автобус №8, як відомо, проїжджає повз «Авангард». Один із фанатів по телефону сказав «колегам» збиратися біля стадіону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно