Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградові, вже другий тиждень у багатоповерховому будинку відсутнє газопостачання

У Виноградові, вже другий тиждень у багатоповерховому будинку відсутнє газопостачання

У Виноградові, вже другий тиждень у багатоповерховому будинку відсутнє газопостачання
В період осінніх заморозків у оселях жителів будинку №86, що по вулиці І. Франка у Виноградові, температура опускалася до 11 градусів за Цельсієм. Люди обурені не так самим фактом відключення газу...

В період осінніх заморозків у оселях жителів будинку №86, що по вулиці І. Франка у Виноградові, температура опускалася до 11 градусів за Цельсієм. Люди обурені не так самим фактом відключення газу (на це є важливі причини), як надмірно тривалими ремонтними роботами працівників Виноградівської філії ПАТ Закарпатгаз.

ВІДЕО ДНЯ

Будинок №86 «газовики» відключили після того, як 18 листопада в одній із квартир стався уже третій смертельний випадок. Усі троє постраждалих загинули у ванній кімнаті і без ознак насильницької смерті, що наводить на версію про отруєння чадним газом.

Ремонтні роботи працівників газового господарства надто затягнулися в часі. У подібних випадках, згідно з технікою безпеки, потрібно, щоб на визначений час у «газовиків» був доступ до всіх квартир будинку. Натомість, за твердженням людей, ніхто й не намагався якось організувати цей процес. Підливає масла у вогонь і те, що швидке завершення ремонтів обіцяло саме керівництво Виноградівської філії ПАТ «Закарпатгаз», однак людям не відновлюють газопостачання уже 11-ий день поспіль.

Реклама

Жителі будинку №86 уже звернулися до міської влади, щоб та вплинула на темпи роботи «газовиків», і кажуть, що навіть готові до публічних пікетів.

Раніше значне обурення громади міста викликало відключення від газопостачання 70 квартир у мікрорайоні по вулиці Корятовича. Тоді жителі багатоповерхівок залишались без газу 5 днів і на питання про терміни включення працівники «Закарпатгазу» відповідали коротко: "І не мєчтайте… Потерпите."

Реклама

Відтак обурені свавіллям газового монополіста люди скликали журналістів і повідомили про проблему мас-медіа. Того ж таки дня газопостачання в будинках почало відновлюватися.

Невже і цього разу потрібне особливе інформаційне висвітлення, щоб роботи з налагодження газопостачання проводились активніше, а жителі будинку №86 перестали мерзнути у власних оселях, могли просто приготувати їжу чи прийняти гарячий душ?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно