Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ледида повідомив, що Закарпаття не має боргів щодо виплати зарплати бюджетникам

Ледида повідомив, що Закарпаття не має боргів щодо виплати зарплати бюджетникам

Ледида повідомив, що Закарпаття не має боргів щодо виплати зарплати бюджетникам
Про те, що в області нема заборгованості з виплати зарплати бюджетникам повідомив керівник області Олександр Ледида під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр міністра України Сергія...

Про те, що в області нема заборгованості з виплати зарплати бюджетникам повідомив керівник області Олександр Ледида під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр міністра України Сергія Тігіпка. У всеукраїнській нараді у четвер, 29 листопада, взяли участь керівники профільних міністерств та регіонів України.

ВІДЕО ДНЯ

Мета наради – зрозуміти проблеми областей та розібратися у механізмах своєчасної виплати зарплат працівникам бюджетної сфери, – звернувся до присутніх Віце-прем’єр міністр України Сергій Тігіпко. – Бо, з одного боку, маємо інформацію, що борги є, з іншого – офіційні дані свідчать, що ситуація цілком контрольована.

Загалом, у квітні-жовтні міністерство фінансів спрямувало додаткових 2,5 млрд. грн. на оплату праці. Заступник міністра фінансів Сергій Рибак повідомив: наприкінці року деякі регіони звернулись по додатковий фінансовий ресурс. Так, про поточну заборгованість із виплати зарплат заявили Житомирська, Запорізька, Львівська, Івано-Франківська, Харківська та ще кілька областей. У двох останніх, до прикладу, зарплатний борг в бюджетній сфері становить близько 64 млн. грн. та 42 млн. грн. відповідно.

Реклама

Сьогодні Закарпаття не має боргів щодо виплати зарплати бюджетникам. Але з настанням холодів, традиційно, ситуація ускладнюється тим, що збільшуються видатки на захищені статті – до зарплат додаються суттєві обсяги оплат за енергоносії. Тому область вже звернулася з проханням виділити додатково 19 млн. грн. для своєчасної та повної виплати зарплат та 7 мільйонів – на оплату енергоносіїв, – резюмував очільник краю Олександр Ледида.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно