Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Києві презентовано Закарпатський індустріальний парк

В Києві презентовано Закарпатський індустріальний парк
Із більш ніж 100 промислових майданчиків, розглянутих на придатність для створення індустріальних парків в Україні, саме «Індустріальний парк Соломоново» було презентовано на круглому столі у Києві...

Із більш ніж 100 промислових майданчиків, розглянутих на придатність для створення індустріальних парків в Україні, саме «Індустріальний парк Соломоново» було презентовано на круглому столі у Києві та відзначено як найбільш підготовлений для ведення бізнесу. Володимир Панов представив концепцію «Індустріального парку Соломоново», в якій чітко сформовані основні тези та передумови для створення успішного індустріального парку.

ВІДЕО ДНЯ

23 листопада Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України провело круглий стіл на тему «Реалізація Закону України «Про індустріальні парки».

Організатори передбачили 5 доповідей, з якими виступили: Владислав Каськів, голова Держінвестпроекту, Ігор Бураковський, голова правління інституту економічних досліджень та політичних консультацій, Василь Федюк, директор Департаменту державної інвестиційної політики та регіонального розвитку, Дмитро Гринчишин, директор PwC-Україна та Володимир Панов, директор ТОВ «Сезпарксервіс», член наглядової ради ПрАТ «Єврокар».

Реклама

До участі в круглому столі були запрошені представники бізнесу та влади, інвестиційних та консалтингових компаній. Створення індустріальних парків в Україні дозволить істотно прискорити розвиток нашої держави, - підкреслив Владислав Каськів. На його переконання, функціонування таких парків – це надзвичайно ефективний засіб для економічного прориву України. Саме тому, зазначає Владислав Каськів, для нашої держави надзвичайно важливою є імплементація Закону «Про індустріальні парки», який набрав чинності 4 вересня 2012р. «Держінвестпроект відповідає не лише за старт цього Національного проекту, а й за прихід компаній в індустріальні парки, за зростання рівня залучення інвестицій, тобто за кінцевий результат», - сказав голова Держінвестпроекту.

Володимир Панов, директор ТОВ «Сезпарксервис», член наглядової ради «Єврокар» виступив з мультимедійною презентацією індустріального парку «Соломоново». Насамперед це унікальне територіальне розташування, що дає суттєві логістичні переваги - як відомо, Закарпаття граничить з чотирма країнами ЄС. Володимир Панов зазначив, що створення інвестиційного правового поля є надзвичайно важливим. «У роки інвестиційного буму (2003-2004р.), коли діяли Закони України «Про спеціальну економічну зону «Закарпаття» та «Про спеціальний режим інвестиційної діяльності у Закарпатській області», регіон був лідером за динамікою інвестиційної активності, залучивши на економічне поле Закарпаття сузір’я всесвітньо відомих транснаціональних компаній. Сьогодні регіон серед аутсайдерів і прийняття нового преференційного Закону це і новий шанс, і нові виклики для Закарпаття», - каже В. Панов.

Реклама

Концептуальна ідея індустріального парку «Соломоново» полягає у створенні на площі 71 га високотехнологічної промислової території, з каскадом найбільш відомих світових брендів у галузі машинобудування.

«Проект «Індустріальний парк Соломоново» має всі передумови для того, щоб стати аналогом кращих світових взірців і повернути Закарпаттю лідируючі позиції по залученню прямих іноземних інвестицій», - вважає Володимир Панов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно