Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Іршаві чоловік сам прийшов у міліцію та зізнався у скоєному правопорушенні

В Іршаві чоловік сам прийшов у міліцію та зізнався у скоєному правопорушенні

В Іршаві чоловік сам прийшов у міліцію та зізнався у скоєному правопорушенні
Минулого тижня, у п’ятницю пан Микола приїхав із Хуста в Іршаву, каже, - «по роботі». Та зовсім випадково наїхав автівкою на сакуру, біля райвідділу зв’язку. Разом із кілками зрівняв її із...

Минулого тижня, у п’ятницю пан Микола приїхав із Хуста в Іршаву, каже, - «по роботі». Та зовсім випадково наїхав автівкою на сакуру, біля райвідділу зв’язку. Разом із кілками зрівняв її із землею.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік розповідає, що відразу вийшов оглянувся та зрозумів, що через його необачність із алеї «випало» одне деревце. Певно, сумління та вихованість взяли верх і чоловік відразу пішов до райвідділу міліції і зізнався у скоєному. Там же пообіцяв правоохоронцям прийти у вівторок. Чекати не змусив, сьогодні зранку разом із дільничними інспекторами пан Микола прийшов до мерії на зустріч із заступником міського голови. Знову каже, що це трапилося не зумисне, дуже шкодує, і протягом цього тижня знайде потрібне деревце, а в суботу, 1 грудня заповнить місце зламаної сакури новим саджанцем.

Питаємо правоохоронців чи часто таке трапляється, щоб правопорушники приходили до них зізнаватися. Кажуть, що подібного практично не буває.

Реклама

Чесно кажучи, трохи дивує та навіть якось незвично, бо місцеві шкідники, навмисне трощать і ламають все, що їм не до вподоби, потім ховаються. А коли все ж правоохоронці їх розшукають, то на обличчі «наших вандалів» ні краплі людського, і натяку немає на те, що вони шкодують про вчинене.

Лиш згодом побачимо чи посадить п. Микола сакуру, яку зламав. Але приємно дивує вже те, що цей чоловік не втік, і шукай вітру в полі, а чесно зізнався і щиро шкодує за тим, що сталося.

Реклама

Ліана Демчик

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно