Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці будують ресторан для Януковича? (ВІДЕО)

Закарпатці будують ресторан для Януковича? (ВІДЕО)
На території державної резиденції "Синьогора" зводять новий ресторан. Про це йдеться у розслідуванні програми "Тендер News" на ТВі. "Будується там щось, ніби ресторан. Десь із весни...

На території державної резиденції "Синьогора" зводять новий ресторан.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться у розслідуванні програми "Тендер News" на ТВі.

"Будується там щось, ніби ресторан. Десь із весни проектували, потім чогось глохло, глохло… і під осінь залили бетон. І місяць тому звели стіни дерев’яні з брусів 20 на 20, кленів, шестиметрові", – розповів один із працівників.

Реклама

Відповідно до проекту, який вдалося побачити журналістам, будівля матиме два поверхи із відкритим дахом. Солому, якою критимуть верхні стіни везуть нібито аж із Польщі. Дерев’яний брус – чи то з Києва, чи з Чернігова.

"П’ятдесят людей працюють по 12 годин на день. Робітники зі Львова, Києва, Закарпаття та Гути працюють, як раби на пана за бюджетні мільйони. Поспішають, бо чули, що наприкінці грудня сюди зібрався сам президент з гостями святкувати Новий Рік. Для них і будують новий ресторан прямісінько на території державної зимової резиденції", – йдеться у сюжеті.

Реклама

За словами робітників, їх взяли на роботу неофіційно й платять "чорну зарплатню". На території резиденції знімальна група також побачила кабанів та будки для полювання.

Про те, що на території альтанки немає, журналістам кілька разів заявили робітники на будівництві.

Таким чином виходить, що новий об’єкт створюють під виглядом ремонту неіснуючої споруди.

Реклама

Як відомо, Головне управління регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської облдержадміністрації уклало угоду з ТОВ "УНР ПІБ" на реконструкцію павільйону з альтанкою на прибудинковій території гуцульського будинку президентської резиденції "Синьогора".

Вартість угоди склала 23,99 млн грн.

За останні півтора роки на утримання та ремонт резиденції "Синьогора" з бюджету витрачено 235,15 млн грн. Загалом за часів президентства Януковича на реконструкцію резиденцій виділено понад 616 млн гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно