Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Головний тренер "Говерли" сподівається, що до гри з "Динамо" відновиться Давид Одонкор

Головний тренер "Говерли" сподівається, що до гри з "Динамо" відновиться Давид Одонкор

Головний тренер "Говерли" сподівається, що до гри з "Динамо" відновиться Давид Одонкор
За ходом подій в матчі «Шахтаря» з «Говерлою» головний тренер ФК "Говерла", Олександр Севідов спостерігав з трибун стадіону «Донбас Арени». В розпалі підготовки до завершального поєдинку цього року...

За ходом подій в матчі «Шахтаря» з «Говерлою» головний тренер ФК "Говерла", Олександр Севідов спостерігав з трибун стадіону «Донбас Арени». В розпалі підготовки до завершального поєдинку цього року наставник ужгородської команди відповів на кілька запитань.

ВІДЕО ДНЯ

- За свою тренерську кар’єру часто доводилося спостерігати за грою підопічних із трибун стадіонів? Які відчуття переживали на «Донбас Арені»?

- Вдруге. Особисто, відчував безпорадність, адже нічим не можеш допомогти команді, а так просто сидиш і спостерігаєш, особливо коли гра не йде в команди, не все виходить у гравців на полі – це достатньо складно для тренера.

Реклама

- В чому причина такої великої кількості пропущених м’ячів у матчі?

- Причин занадто багато, щоб їх всіх перераховувати. Одні з них лежать занадто глибоко, інші – на поверхні, є серед них суб’єктивні, а є й об’єктивні. В нашому становищі потрібно якнайшвидше забути про цю поразку й готуватися до наступної гри.

Реклама

- Яку тактику плануєте використати проти «Динамо» в рідних стінах?

- Думаю, що ви ще жодного разу не бачили, щоб «Говерла» грала від оборони, щоб наша команда йшла в атаку максимум із двома гравцями, тож із київським «Динамо» ми гратимемо в футбол. Як вийде, загадувати не можу. Але відмічу, що ми грали в футбол і в досить важкій грі, в якій поступилися з донецьким «Шахтарем». Приємно все ж таки, що після цього поєдинку президент «Шахтаря» підійшов до нас, подякував за гру і зазначив, що не всі команди Прем’єр-ліги можуть собі дозволити на «Донбас Арені» грати в такий футбол. Сприйняв це як комплімент.

- Досить несподівано на позиції правого інсайда в основі проти «Шахтаря» вийшов Олег Допілка. Чи будуть такі ротації й на матч із «Динамо»?

Реклама

- До таких змін вдалися через вимушені обставини, травмувався Олександр Ситник, який досі займається за індивідуальною програмою через пошкодження колінного суглобу. Дуже сподіваюся, що до матчу з «Динамо» ми зможемо підготувати Давида Одонкора.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно