Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Винуватець трагічної ДТП у Хусті: "Я не можу після цього жити"

Винуватець трагічної ДТП у Хусті: "Я не можу після цього жити"
Великого закарпатського чиновника, керівника Хустської філії «Закарпатгазу» Павла Нагірного, через якого в аварії загинула 32-річна жителька Хуста Галина Пригара з семирічною донькою Веронікою (син...

Великого закарпатського чиновника, керівника Хустської філії «Закарпатгазу» Павла Нагірного, через якого в аварії загинула 32-річна жителька Хуста Галина Пригара з семирічною донькою Веронікою (син Галини, 9-річний Петя, і його двоюрідна сестра, 12-річна Яна - тяжко травмовані), взяли під варту на час слідства.

ВІДЕО ДНЯ

19 листопада 54-річний «газівник» на позашляховику «Міцубісі-Паджеро» виїхав на зустрічну і врізався в автомобіль «Деу», за кермом якої була Галина. Як запевняють очевидці, від водія джипа тхнуло алкоголем (в той день його нібито бачили напідпитку в місцевому барі.

Адвокат винуватця ДТП Петро Немеш переконує, що у Нагорного за кермом закрутилася голова. Рідні сім'ї Пригар хвилюються, що чиновник, який убив у аварії Галю та Вероніку, спробує зам'яти справу і уникнути покарання. «Мало того, що у нього самого, як кажуть, грошей кури не клюють, так ще є «кінці» в міліції», - кажуть вони.

Реклама

На засіданні по цій резонансній справі в Хустському райсуді в минулу суботу прокурор заявив, що після аварії водій джипа спочатку втік з місця ДТП, а коли його затримали, відмовився здавати кров на вміст алкоголю.

Замість цього, як виявилося, Нагорний поїхав в Берегівську психіатричну лікарню, де йому поставили діагноз - стрес зі схильністю до самогубства.

Реклама

«Я не можу після цього жити», - здавленим голосом промовив у суді Нагорний. Адвокати просили не заарештовувати їх підзахисного, а направити його на експертизу осудності. Жителі Хуста, що зібралися під будівлею суду на підтримку постраждалої в ДТП родини Пригар, зустріли таке рішення оплесками. Однак, як запевняє чоловік загиблої Віктор Пригара, він сам бачив, як Нагорного після суду замість камери нібито повезли в психлікарню на експертизу.

Ольга Тишкевич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно