Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стали відомі деталі резонансного вбивства в Ужгороді

Стали відомі деталі резонансного вбивства в Ужгороді
Із поінформованих джерел стало відомо, сьогодні, близько 12.30 в понеділок, 26 листопада, по телефону 102 в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло тривожне повідомлення з вулиці Минайської...

Із поінформованих джерел стало відомо, сьогодні, близько 12.30 в понеділок, 26 листопада, по телефону 102 в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло тривожне повідомлення з вулиці Минайської обласного центру. В під'їзді 5-поверхового будинку місцеві мешканці виявили закривавлений труп людини років 40.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди, окрім слідчо-оперативної групи, прибуло керівництво УМВС та міськвідділу. Пострілів, найімовірніше, було 4. На тілі вбитого експерти виявили два вогнепальні поранення: в ділянку ребер та в голову у скроню. Особу потерпілого встановили: ним виявився приватний підприємець П., який мав у цій же п'ятиповерхівці офіс туристичної фірми.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, попередня кваліфікація злочину—навмисне вбивство (ст.115 ККУ). Обставини та мотиви скоєння злочину повинно зясувати слідство. Вбивць підприємця розшукує міліція.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно