Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як зберегти молодість? Поради для жінок

Як зберегти молодість? Поради для жінок
Як зберегти молодість? Як позбавитися від зморшок? Як повернути пружність шкірі? Як часто ми намагаємося знайти відповіді на ці та подібні питання в Інтернеті. І зазвичай натрапляємо на чергову...

Як зберегти молодість? Як позбавитися від зморшок? Як повернути пружність шкірі? Як часто ми намагаємося знайти відповіді на ці та подібні питання в Інтернеті. І зазвичай натрапляємо на чергову рекламу косметичних засобів. Але дорогі креми не допомагають або дають тимчасовий ефект. І от знову «грошики – тю-тю, настрій також».

ВІДЕО ДНЯ

У цій статті ми поговоримо про цілком доступні, але набагато ефективніші засоби. Вірніше про цілий комплекс заходів по догляду за собою, який не тільки дозволить зберегти молодість, але і повернути втрачену свіжість шкіри, позбавитися від зморшок, поліпшити колір обличчя, підняти тонус всього організму.

З чого ж почати?

Реклама

З усвідомлення того, що молодість – це очевидна ознака здоров’я. Значить, якщо не буде здоров’я, яким кремом не намажся, молодшою не станеш.

А так хотілося б видавити на себе пів тюбика чого-небудь отакого, і лягти собі спати. І прокинутися Оленою Прекрасною. Адже чим більше – тим краще, чи не так? А от і ні! З кремами все навпаки, можуть з’явитися сильні набряки під очима. І замість писаної красуні в дзеркалі ви побачите «ранок 1 січня».

Реклама

Отже, обережніше з кількістю крему.

Видавлюємо на безіменні пальчики по невеликій крапельці розміром з пів горошини і наносимо на чисту вологу шкіру лиця. Чому вологу? Тому що спочатку краще вмиватися талою водою з холодильника або протерти лице шматочком льоду.

Адже всім відомо, що вода – це життя.

Реклама

Від себе додам: правильна вода. Де ж її взяти? Приготувати самим. Якщо у вашому регіоні вода «з крана» вважається недостатньо чистою, то фільтруємо або використовуємо покупну. Якщо вода хороша, просто відстоюємо протягом доби від хлору.

Далі розливаємо в пластикові пляшки – і в морозилку. Приблизно через добу дістаємо, розморожуємо, проціджуємо від осаду (я просто обережно переливаю в іншу ємність).

І ось «жива вода» готова. Так-так, саме жива – вона змінює свою структуру і стає просто чудодійною. І не лише для шкіри! Пийте, умивайтеся, мийте волосся, варіть суп і так далі. Тільки не запасайтеся такою водою на рік вперед. Краще всього вода, що нещодавно відтанула, а не та, яка після цього простояла цілий тиждень.

І, до речі, не забудьте заварити собі зеленого чаю з м’ятою (увага! м’ята – «жіноча трава» і чоловікам не рекомендується). Пийте його замість кави, а в холодному виді – замість різних розрекламованих, але від цього не менш шкідливих газованих вод.

Зелений чай в справі омолоджування організму – перший помічник!

А м’ята не лише покращує смакові якості, але і дуже корисна. Такий чай містить багато антиоксидантів (цим розумним словом називаються речовини, що зв’язують і виводять з організму всяке шкідливе «сміття»).

Далі декілька нескладних правил на кожен день.

Реклама

Починайте ранок із склянки гарячої води. Прочистить шлунково-кишковий тракт, запустить всю травну систему. Ми використовуємо тільки «живу воду», пам’ятаєте? Через пару місяців ви забудете про гастрити та решту подібних проблем.

Ледаче ранкове споліскування теплою водою в душі замінюємо на енергійний масаж всього тіла мочалкою, змоченою в гарячій воді. «До дірок» терти не треба, але легке почервоніння шкіри – правильний показник. Так ми звільняємо шкіру від клітин, що омертвіли, і стимулюємо додаткове виведення токсинів.

Потім – контрастний душ. Кілька разів змінюємо теплу воду на прохолодну, в цілому хвилин п’ять. Закінчуємо на прохолоді, що бадьорить. Отже, разом з масажем це п’ятнадцять хвилин в день. Не так багато для молодості і краси – чи не так? І при цьому абсолютно безкоштовно.

Приблизно через місяць-два, коли після таких процедур ваша шкіра остаточно очиститься, наносьте після душу на вологе тіло трохи крему або масла. Після тридцяти п’яти років це просто необхідна процедура для збереження молодості шкіри ще на пару-трійку найближчих десятиліть.

Приділяйте особливу увагу своїм рукам.

Адже шкіра рук відчуває найсильніші «перевантаження». І часто саме вона видає наш вік, та ще і «припише» років п’ять. Для миття посуду, підлоги, прання тощо я завжди використовую рукавички! Незручно лише перші кілька разів. Далі справа звички.

Для максимальної користі я роблю так. Спочатку – гарненько потерти вологі вимиті руки скрабом. Змиваємо. Потім будь-яка зволожуюча маска хвилин на 5-10 (можна навіть рослинною олією!). Витираємо серветкою. Трохи крему для рук – і відбувається «звичайне диво». Спробуйте самі.

Реклама

Тепер можна одягати рукавички. Спочатку – бавовняні (я спеціально купила такі м’які і приємні), але можна і «одноразові» – целофанові. Продаються упаковками по 100 шт., коштують копійки. На них одягаємо звичайні господарські гумові рукавички – і за роботу. Шкіра рук тим часом замість шкідливої дії порошків і миючих засобів пройде домашні «СПА-процедури».

Ну і, зрозуміло, фізкультура і спорт. Куди ж без них! І не хочеться, і лінь. Але – дуже треба! Хоча би щоденна зарядка.

І найголовніше. Посміхайтеся.

Завжди. Всюди. Всім. І, передусім, собі – коханій! Дивлячись в дзеркало, приймаючи контрастний душ, роблячи зарядку, розслабившись за чашкою приємного чаю.

Ніколи не забувайте про посмішку. Спочатку може виходити штучно, «по Карнегі». Потім йтиме з глибини душі. І ось тоді запуститься цей хитрий і трохи вередливий механізм омолоджування. А результати будуть «на обличчя». Успіхів!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно