Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині пиятика закінчилась вбивством

На Тячівщині пиятика закінчилась вбивством
Дедалі частіше трапляються випадки вбивства у нетверезому стані. Так трапилося і цими вихідними. Житель села Грушево Тячівського району суботнього ранку поруч із своїм будинком виявив тіло одного із...

Дедалі частіше трапляються випадки вбивства у нетверезому стані. Так трапилося і цими вихідними. Житель села Грушево Тячівського району суботнього ранку поруч із своїм будинком виявив тіло одного із односельців.

ВІДЕО ДНЯ

Коли правоохоронці виїхали на місце події, вдалося з’ясувати, що напередодні ввечері потерпілий та його товариш випивали разом. Раптом між ними виникла сварка, котра переросла у бійку. Не довго думаючи, молодик проштрикнув ножем ще кілька хвилин тому друга: наніс удар кухонним ножем у ділянку грудної клітки. Від цього потерпілий впав та тимчасово втратив свідомість. Нетверезий зловмисник витягнув тіло на вулицю, де і залишив. Там, від сильної втрати крові 39-річний чоловік помер.

Правоохоронці затримали злочинця, у скоєнні злочину він зізнався. На місці події стражі порядку знайшли речові докази – речі загиблого, ніж зі слідами крові потерпілого. Розпочалося досудове розслідування, а поки вбивця перебуває у стінах ізолятора тимчасового тримання Тячівського РВ УМВС.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно