Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ПАТ "Закарпаттяобленерго" отримало нового чільника

ПАТ "Закарпаттяобленерго" отримало нового чільника
Енергопостачальна компанія ПАТ "Закарпаттяобленерго" призначила виконуючим обов’язки генерального директора товариства Віктора Петрова замість Василя Ковача, обраного депутатом Верховної Ради по...

Енергопостачальна компанія ПАТ "Закарпаттяобленерго" призначила виконуючим обов’язки генерального директора товариства Віктора Петрова замість Василя Ковача, обраного депутатом Верховної Ради по округу № 68 в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Рішення про проведення кадрових перестановок наглядової ради "Закарпаттяобленерго" було прийняте 21 листопада, говориться в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

В.Ковач очолював "Закарпаттяобленерго" з травня 1998 року. У парламент йшов від Партії регіонів.

Реклама

В.Петров до останнього часу працював першим заступником гендиректора "Закарпаттяобленерго", раніше на такій же посаді працював в "Тернопільобленерго" і Електрометалургійний завод "Дніпроспецсталь" (Запоріжжя).

Як повідомлялося, чистий прибуток "Закарпаттяобленерго" у 2011 році зріс на 13% у порівнянні з 2010 роком - до 4492 млн.грн., чистий дохід - на 25,2%, до 750794 млн.грн., валовий прибуток - в 2,1 рази, до 107265 млн.грн.

Реклама

ТОВ "Енергетична Україна ТВ" (підконтрольне VS Energy International) володіє 50% акцій "Закарпаттяобленерго", VS Energy International NV (Нідерланди) належить 10,53% акцій обленерго. Крім того, 25% акцій "Закарпаттяобленерго" залишається у власності НАК "Енергетична компанія України".

"Закарпаттяобленерго" експлуатує розподільні електричні мережі, розташовані на території Закарпатської області. Надає послуги з транспортування та постачання електроенергії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно