Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хроніка пожеж в Закарпатті протягом останньої доби

Хроніка пожеж в Закарпатті протягом останньої доби
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів, з них 2 виклики виявилися хибними.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж доби на пожежі травмувалася людина.

21.11.12 о 05:24 в с. Тячівка Тячівського району на вулиці Шкільна загорілася копиця з сіном. Пожежею знищено тонну сіна. Прямі збитки – 2000 грн. Причина пожежі встановлюється.

Реклама

21.11.12 о 14:04 пожежа в житловому будинку 62-річного мешканця, що на вулиці Роздоріжжя Мочолівське у м. Берегово. На пожежі отримав опіки ІІ ст. плеча господар будинку, якого госпіталізовано до Берегівської ЦРЛ. Пожежею знищено ліжко та пошкоджено стіни. Прямі збитки – 2000 грн. Причина пожежі встановлюється.

21.11.12 о 20:25 загорання сміття на відкритій території, за адресою: м.Ужгород, вул.Одеська. Пожежею знищено сміття на площі 5 м. кв. та утеплювач труб теплотраси на площі 1 м.кв. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Реклама

Некласифіковані надзвичайні події

Упродовж доби некласифікованих надзвичайних подій не зафіксовано.

З початку 2012 року (станом на 22 листопада) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області здійснила 99 виїзди, в ході яких було знищено:

Реклама

інженерні міни – 4 од.

артилерійські снаряди – 134 од.

мінометні міни – 75 од.

гранати – 45 од.

авіаційні бомби – 2 од.

набої – 1945 од.

запали – 2 од.

Реклама

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 174 виїзди та виходи, в ході яких врятовано 265 осіб, які потрапили у небезпеку в горах, 124 особам було надано невідкладну долікарську допомогу.

Також 1998 туристичним групам (загальною чисельністю 17483 чоловік) надано консультацій, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

ТУ МНС у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно