Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО)

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО)
Найдорожче житло на Закарпатті продається на Ужгородщині, Мукачівщині та у курортній зоні Хустського району. Найдорожчу квартиру області її власники оцінюють у 280 тисяч доларів – в Мукачеві, а...

Найдорожче житло на Закарпатті продається на Ужгородщині, Мукачівщині та у курортній зоні Хустського району. Найдорожчу квартиру області її власники оцінюють у 280 тисяч доларів – в Мукачеві, а найдорожчий будинок Закарпаття коштує півтора мільйона доларів – в селі Шаян! До таких висновків прийшли журналісти інтернет-видання «Час Закарпаття» після аналізу інформації, наданої виданню закарпатськими агентствами нерухомості, Об’єднанням незалежних рієлторів, закарпатським відділенням Асоціації рієлторів. Також орієнтуємося на дані деяких сайтів з продажу нерухомості.

ВІДЕО ДНЯ

За словами директора Об’єднання незалежних рієлторів «Авангард» Наталії Петросян, елітне житло сьогодні продається дуже слабо. Закарпатці не готові викладати на це круглу суму. Нині більше є тих людей, хто прагне узяти елітне житло в аренду:

- «Не знаю яка ситуація в інших агентствах, але щодо нашого, то за цілий 2012 рік ми змогли продати лише одну елітну трикімнатну квартиру та 1 елітний будинок в Ужгороді. Причому ціни на це елітне житло ми поклали далеко «не елітні», оскільки власникам терміново потрібні були гроші. Коли до нас телефонують і просять покласти на житло «захмарну» ціну, ми намагаємося переконати клієнта в абсурдності такого рішення. Ми ставимо більш-менш реалістичні ціни. Справа в тому, що на Закарпатті квартири по 150-200 тисяч доларів продаються роками і дуже рідко хто їх купує. Часто потім доводиться ціну знижати на 50-80 тисяч доларів».

Реклама

Також, як розповіла рієлтор Наталія Петросян на ринку елітного житла Закарпаття продовжуватиметься тенденція щодо спадання цін.

«Щороку на 10-15 відсоктів ціни падуть на елітне житло. Ця тенденція протримається доти, поки не з’являться дешеві кредити, а їх за прогнозами не буде ще довго. Зараз найдешевші іпотечні кредити видає «Укрсоцбанк», – під 14% річних у гривні. А треба давати хоча б під 10 % », – переконана директор Об’єднання незалежних рієлторів.

Реклама

Тож особливого попиту на елітне житло не було і не буде, втім, ті хто виставляє неймовірні по міркам області ціни, мабуть, розраховують на якогось закордонного багатого гостя, який вирішить придбати житло в туристично привабливому Закарпатті. Поки що елітне житло в області практично не купують, але ним хоча б цікавляться. Так, до прикладу, як повідомив журналісту інтернет-видання «Час Закарпаття» рієлтор агентства нерухомості «Сакура», до них вже телефонувало кілька чоловік, які цікавилися найдорожчою квартирою Закарпаття, яка знаходиться у центрі Ужгорода. Її вартість, важко навіть уявити, – 260 тисяч доларів. Справа в тому, що за такі гроші на Закарпатті можна купити чудовий будинок з земельною ділянкою та басейном.

Втім у найдорожчих квартирах та будинках Закарпаття є усі критерії справді елітного житла. Окрім їх зручного місця розташування (парк, річка, близькість до усіх необхідних закладів), це житло продається разом з дорогими меблями та технікою, а також є «нафаршированим» різними автоматичними системами. Є автономне опалення, великий гараж, кілька ванн, туалетів, високі стелі, хол, сауна, спортзал, басейн, супутникове телебачення, інтернет та багато чого іншого.

Нижче публікуємо ТОП-5 найдорожчих будинків Закарпатської області.

Реклама

ТОП-5 найдорожчих будинків Закарпаття:

1 місце: 1.500.000 USD. Перше місце у нашому рейтингу займає будинок, що знаходиться у селі Шаян (Хустський район). Півторамільйонна ціна зумовлена більше не тим, чим будинок «нафарширований», а тим де він розташований – на відомому курорті мінеральних вод. Окрім того будинок оточений лісом. Це місце має унікальний мікроклімат. Площа будинку – 260 кв.метрів. У будинку 5 кімнат, увесь дім є повністю мебльований (продається з усіма меблями), супутникове телебачення, сигналізація, кондиціонери, камін, 2 туалети, 2 ванни, наявні усі комунікації. Земельна ділянка – 12 соток. На дворі є баня, будинок для охорони, басейн, гараж. Зроблено ландшафтний дизайн.

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 01
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 02

2 місце: 900.000 USD. Будинок знаходиться в Ужгороді, в мікрорайоні Минай. У цьому випадку ціна більше зумовлена «фаршем», аніж зручним та корисним розташуванням. Будинок більше нагадує якусь віллу, що підтверджує зокрема величезний холл із висотою стелі до 7-ми метрів! Загальна його площа – 700 квадратних метрів. У ньому 8 кімнат. Побутова техніка, меблі, супутникове телебачення, сигналізація, кондиціонери, автоматичні жалюзі, камін, 2 туалети, 2 ванни, гараж на кілька автомобілів. Будувався будинок за новими технологіями. Головна родзинка цих хоромів – це те, що будинок складається з двох частин з різними стилями інтер’єру: одна – барокко, інша – класика. Кожна має площу по 360 квадратів. Обидві частини поєднані басейном з морською водою!, а також кімнатою відпочинку. Стіни будинку оброблені дорогою декоративною штукатуркою та каменем, підлога з підігрівом, натяжна стеля. Ще одна родзинка будинку – прекрасні гвинтові сходи із дуба та ковані перила. Також у будинку є зимовий сад. На дворі – ландшафтний дизайн, автоматичні ворота. Земельна діялнка – 21 сотка.

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 03
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 04
Реклама
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 05
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 06

3 місце: 900.000 USD. Ще один будинок за « космічні» 900 тисяч доларів знаходиться в тому ж таки Ужгороді. У цьому триповерховому будинку 15 кімнат! Його площа – 600 квадратних метрів. Будинок продається разом з меблями, побутовою технікою. Є супутникове телебачення, камін, сауна, 2 туалети, 2 ванни, автономне опалення, гараж, великий камінний зал з виходом на терасу і каміном з виліпленим видом міста на фасаді, джакузі, сад, альпійська гірка. Земельна ділянка – 20 соток.

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 07
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 08

4 місце: 550.000 USD. Будинок знаходиться у мукачівському мікрорайоні «Росвигово». У ньому 16 кімнат, 690 квадратних метрів, 2 поверхи та мансард. У дворі – сауна, гостинна, душ з басейном. У домі є спортзал, пральня, зимовий сад, фонтан, гараж на 3 машини, підігрів підлоги, комп’ютерна система контролю температури, камін з італійського мрамору.

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 09
Реклама
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 10
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 11
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 12

5 місце: 500.000 USD. Будинок знаходиться в ужгородському мікрорайоні Минай. У ньому 6 кімнат. Загальна площа – 500 квадратних метрів. Продається разом з меблями, побутовою технікою. Є супутникове телебачення, сигналізація, кондиціонер, камін, сауна. Родзвинка будинку – чудовий критий басейн. Є 2 туалети та 2 ванни. На дворі – сад, великий гараж. Земельна ділянка – 14 соток.

Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 13
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 14
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 15
Реклама
Рейтинг найдорожчих будинків Закарпаття (ФОТО) – 16

(Інформацію та фото узято з відкритих українських інформаційних джерел)

Віктор Тар

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно