Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • СБУ викрила злочинне угрупування яке переправляло іноземців до ЄС (ФОТО)

СБУ викрила злочинне угрупування яке переправляло іноземців до ЄС (ФОТО)

СБУ викрила злочинне угрупування яке переправляло іноземців до ЄС (ФОТО)
СБУ викрила та припинила протиправну діяльність учасників міжнародного організованого злочинного угруповання, які переправляли іноземців до ЄС У Закарпатській області співробітники СБУ викрили та...

СБУ викрила та припинила протиправну діяльність учасників міжнародного організованого злочинного угруповання, які переправляли іноземців до ЄС

ВІДЕО ДНЯ

У Закарпатській області співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність міжнародного організованого злочинного угрупування з числа місцевих мешканців, які незаконно переправляли вихідців з країн Південно-Східної Азії через державний кордон України до Словацької Республіки.

30 жовтня ц.р. на околиці с.Кам’яниця Ужгородського району неподалік від кордону зі Словаччиною, співробітники СБУ затримали легковий автомобіль, в якому безробітний 40-річний місцевий мешканець перевозив трьох громадян Афганістану. Зловмисник планував переправити іноземців через укрансько-словацький кордон поза пунктами пропуску. Задля конспірації він перевозив двох афганців у багажнику, а третього сховав на задньому сидінні авто.

Реклама

Того ж дня оперативники затримали й інших трьох учасників злочинної оборудки – 36 та 58-річних безробітних місцевих жителів, які неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за незаконне переправлення іноземців, та колишнього військовослужбовця. У ході слідства з’ясовано, що зловмисники спочатку доправляли групи нелегальних мігрантів з країн ближнього зарубіжжя до столиці, а звідти переправляли нелегалів до Закарпаття і організовували їм незаконний перетин кордону зі Словаччиною .

Крім цього, встановлено, що до цієї протиправної діяльності був причетний і депутат однієї з місцевих рад Закарпатської області.

Реклама

Слідчі УСБУ в Закарпатській області стосовно трьох місцевих мешканців порушили кримінальну справу за ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. За цією ж статтею прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу стосовно депутата місцевої ради та колишнього військовослужбовця.

У іншому випадку 24 жовтня ц.р. біля с.Барвінок Ужгородського району співробітники СБУ затримали ужгородця, який власним авто перевозив 8 бангладешців та планував незаконно переправити нелегалів через державний кордон України зі Словаччиною в обхід пунктів пропуску.

Стосовно затриманого слідчими УСБУ порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Реклама

Триває слідство.

СБУ викрила злочинне угрупування яке переправляло іноземців до ЄС (ФОТО) – 01

Прес центр СБ України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно