Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові жінка померла від отруєння чадним газом

У Виноградові жінка померла від отруєння чадним газом
Ціла низка нещасних випадків, пов’язаних з використанням газу в побуті, що мали місце на території області в останні десять днів, завершилася людською трагедією. Першими запідозрили щось недобре...

Ціла низка нещасних випадків, пов’язаних з використанням газу в побуті, що мали місце на території області в останні десять днів, завершилася людською трагедією.

ВІДЕО ДНЯ

Першими запідозрили щось недобре мешканці багатоквартирного будинку, що на вул. І.Франка у Виноградов: протягом певного часу з квартири, яку винаймала останні кілька місяців молода жінка, 1977 р.н., постійно чувся шум води.

Отож зранку минулої неділі, 18 листопада, сусіди зателефонували господарю помешкання. Коли у присутності представників міліції вхідні двері були відчинені, жінку виявили без ознак життя у ванній кімнаті. За попередніми даними причиною її смерті стало отруєння чадним газом… Для встановлення технічних причин нещасного випадку зі смертельним наслідком, пов’язаного з використанням газу у побуті, наказом начальника територіального управління Держгірпромнагляду України в Закарпатській області створена відповідна комісія.

Реклама

Держгіпромнагляд у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно