Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На берегоукріплення річок Закарпаття виділено понад 30 млн. грн.

На берегоукріплення річок Закарпаття виділено понад 30 млн. грн.

На берегоукріплення річок Закарпаття виділено понад 30 млн. грн.
ДП «Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області» з 12 по 14 листопада уклала низку угод на берегоукріплювальні та протиповеневі роботи на загальну суму 30,21 млн...

ДП «Об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів Закарпатської області» з 12 по 14 листопада уклала низку угод на берегоукріплювальні та протиповеневі роботи на загальну суму 30,21 млн грн.

ВІДЕО ДНЯ

По це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Більша частина цієї суми – 19,75 млн грн – піде на захист сіл Тячівського району від підтоплення річкою Теребля. ТОВ «БК Авалон» має укріпити береги річки та відновити водозахисну дамбу в селі Добрянське за 5,15 млн грн, – передають «Наші гроші».

Реклама

Ще 14,60 млн грн коштуватиме будівництво протиповеневих споруд на цій же річці в селах Колочава, Негровець та Синевир. Підряд отримало ПАТ «Мукачівська ПМК № 77».

ПрАТ «Виноградівська ПМК №78» за 5,65 млн грн виконає будівельні роботи по захисту села Вільхівка Іршавського району від затоплення водами р.Боржава.

Реклама

Решту 4,81 млн грн отримало ПАТ «Хустська ПМК – 240» на відбудову берегоукріплення р.Тересва в селі Добрянське Тячівського району.

«Мукачівська ПМК № 77» історично пов’язана з міністром МНС Віктором Балогою та його партією. Основними акціонерами до 2011 року були родичі міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги – Павло, Лілія та Віталія Балоги, а також Iван Белеканич, відомий як товарознавець ТОВ «Закарпатська продовольча група» (засновники – Оксана Балога, Марина Петьовка та Мирослава Токар). Станом на кінець 2011 року, за даними SMIDA, акціонерами товариства є десять фізосіб, в основному співробітники компанії – від замдиректора до головного бухгалтера. Вищезгаданих родичів Балоги серед них більше немає.

Головним акціонером ВАТ «Хустська ПМК-240» є родина Попадинців. Зокрема, Василь Попадинець, відомий як начальник управління державної служби ГУ держслужби України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно