Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Викрадений в Італії позашляховик «БМВ Х5» затримали на Закарпатті (ФОТО)

Викрадений в Італії позашляховик «БМВ Х5» затримали на Закарпатті (ФОТО)

Викрадений в Італії позашляховик «БМВ Х5» затримали на Закарпатті (ФОТО)
На митному посту «Дякове» чопські інспектори задокументували порушення митного законодавства, пов’язане із незаконним ввезенням на територію України позашляховика «БМВ Х5» класу люкс, вартістю 5400...

На митному посту «Дякове» чопські інспектори задокументували порушення митного законодавства, пов’язане із незаконним ввезенням на територію України позашляховика «БМВ Х5» класу люкс, вартістю 5400 тисяч гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Громадянин Румунії під час проходження митного контролю надав інспекторам відповідні документи на джип «БМВ Х5» з реєстраційними італійськими номерними знаками. Втім, у митників виникли сумніви щодо доручення на право керування цією іномаркою від вказаної італійської компанії, завірене нотаріусом. Аби пересвідчитися у достовірності документів та правомірному переміщенні даного транспортного засобу через українсько-румунський кордон, Чопська митниця звернулася із відповідним запитом до італійської фірми. Невдовзі отримано офіційну відповідь від керівника підприємства, в якій зазначалося, що доручення вказаному водію не видавалося. Більше того, директор фірми запевнив митників, що даний позашляховик викрадений в італійському містечку та надав копію своєї заяви до правоохоронних служб Італії.

За словами румуна, «БМВ Х5» (2008 року із шкіряним салоном) він мав доправити до закарпатського містечка Виноградова та за матеріальну винагороду передати незнайомій особі. Складено протокол про порушення митного законодавства за ст.483 ч.1 МКУ.

Реклама

Матеріали адміністративної справи відносно іноземця в найближчий час будуть передані до суду, який і визначить подальшу долю вилученого незаконного «німця».

Прес-служба Чопської митниці

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно