Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття і надалі буде співпрацювати із чеською Височиною

Закарпаття і надалі буде співпрацювати із чеською Височиною
В середині жовтня у Чеській Республіці відбулися вибори до крайових органів місцевого самоврядування. 9 листопада у краї Височина відбулися установчі збори крайового парламенту, на яких гетьманом...

В середині жовтня у Чеській Республіці відбулися вибори до крайових органів місцевого самоврядування. 9 листопада у краї Височина відбулися установчі збори крайового парламенту, на яких гетьманом краю на чотирирічний період повторно обрано Їржі Бєгоунека – представника партії соціал-демократів.

ВІДЕО ДНЯ

У своєму виступі перед голосуванням гетьман підкреслив важливість зміцнення міжрегіонального та транскордонного співробітництва. Як відомо, край Височина активно співпрацює з Закарпаттям. «Ми допомагали, допомагаємо, і я вірю, що ми будемо продовжувати, щоб допомогти регіону- партнеру Закарпатській області України» - заявив він.

Одним з перших Їржі Бєгоунека з повторним обранням на посаду гетьмана привітав голова Закарпатської обласної ради Іван Балога .

Реклама

«Налагоджене між нашими краями партнерство, яке успішно розвивається впродовж п’яти років, є дуже важливим не тільки для обох регіонів, а й для наших держав. За цей час край Височина став близьким і дорогим для закарпатців, а Ви і Ваші колеги – справжніми друзями і братами.

Віримо, що за Вашої особистої підтримки, за підтримки новообраних депутатів краю Височина нам вдасться продовжити започатковані акції і розвивати подальші спільні проекти співробітництва наших регіонів, і що ця співпраця, як і до цього часу, приноситиме обом сторонам позитивні результати.

Реклама

Бажаю Вам, високоповажний пане Гетьмане, міцного здоров’я та нових успіхів у Вашій відповідальній державній діяльності, а жителям краю Височина – миру, добробуту та благополуччя» - говориться у привітанні.

Прес-служба облради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно