Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Говерла" дала бій іменитому "Шахтарю", але була розгромлена (ВІДЕО)

"Говерла" дала бій іменитому "Шахтарю", але була розгромлена (ВІДЕО)

"Говерла" дала бій іменитому "Шахтарю", але була розгромлена (ВІДЕО)
Кубок України. 1/8 фіналу Ужгород. Стадіон «Авангард» «Говерла» (Ужгород) - «Шахтар» (Донецьк) 1:4 Голи: Лопес Фелпето (55, пен.) -...

Кубок України. 1/8 фіналу

ВІДЕО ДНЯ

Ужгород. Стадіон «Авангард»

«Говерла» (Ужгород) - «Шахтар» (Донецьк) 1:4Голи: Лопес Фелпето (55, пен.) - Фернандіньо (50, 73), Тейшейра (68), Вілліан (75, пен)

Реклама

На 64-й хвилині Мхітарян не реалізував пенальті (воротар)

«Говерла»: Яшков, Лопес Фелпето, Ле Таллек (Міщенко, 71), Балафас, Малішіч, Бордіян, Едігарян, Макаренко, Ситник, Трухін (Мелікян, 80), Щедраков«Шахтар»: Пятов, Кривцов, Срна, Дентіньо (Вілліан 46), Тейшейра, Чигринський, Мхітарян, Гай (Фернандіньо 46), Шевчук, Адріано, ХюбшманПопередження: Едігарян 20Головний арбітр: Костянтин Труханов (Харків)

Реклама

В Ужгороді кубковий двобій з «Шахтарем» чекали з нетерпінням, навіть ширилися чутки про реалізацію майже всіх квитків на цей поєдинок. Як не як вперше в сезоні до міста над Ужем завітає учасник Ліги Чемпіонів.

Олександр Севідов трохи здивував із стартовим складом. В основі на воротах вийшов молодий Яшков. В обороні – замість травмованого Єлісєєва з’явився Щедраков, звичний Малішич, який одягнув капітанську пов’язку, по краях – Бордіян та Макаренко. У центрі півзахисту – Єдігарян, Балафас та Лопез. По краях – зліва Трухін, справа – Ситник. Попереду – Ле Таллек.

В «Шахтаря» Містер теж виставив футболістів, які не мали стабільної ігрової практики. На воротах – П’ятов, у захисті – Чигринський, Кривцов, капітан Срна та Шевчук. У лінії півзахисту – Хюбшман, Гай, Мхітарян, Тейшейра, Бруно. У нападі – Адріано.

Реклама

Увесь перший тайм пройшов у досить рівній боротьбі. Господарі хоч і оборонялися, проте досить гостро контратакували, а в другій половині взагалі вирівняли гру й почали подовгу розігрувати м’яч. Гострішими були атаки гравців «Шахатря» спочатку ледь Шевчук не замкнув розрізну передачу, Яшков вчасно вийшов, зменшивши кут обстрілу й відбиває удар захисника на кутовий. На 40-й хвилині знову Яшков виходить переможцем із дуелі з Мхітаряном. А на 44-й вже гірники ледь не дістали курйозний гол. Після удару Єдігаряна м’яч влучив в голову оборонця гостей, а потім, злетівши вгору, опускався під перекладину, П’ятов змушений був перевести м’яч на кутовий. Вболівальники вже почали викрикувати на адресу «Шахтарів»: «Хлопці – це вам не з «Челсі» грати!»

А в другому таймі все стало на свої місця. Луческу випускає на поле важку артилерію в особі Фернандіньо, який змінив непомітного Гая та Вілліана замість Бруно. Після чергової атаки чомусь на біговій доріжці агресивно почав поводитися тренер з фізпідготовки «Шахтаря» Карло Ніколіні. Він щось активно доводив асистенту арбітра та четвертому арбітру, довелося і головному рефері втрутитися, щоб заспокоїти гарячого італійця. А далі стався гол. На 50-й хвилині в центрі обрізався Балафас, Мхітарян наче ракета набрав високу швидкусть віддав на Фернандіньо, а вже той відправив м’яч точно в дальній кут.

А через 5 хвилин на куті карного майданчика оборонці «Шахтаря» збивають Ле Таллека. Арбітр спочатку вказує на штрафний, але порадившись з асистентом змінює своє рішення й вказує на одинадцятиметрову позначку. Пенальті бездоганно виконує Лопез й відновлює статус-кво. На 59-й французький нападник міг би стати героєм матчу, якби реалізував чудову передачу з правого флангу. Однак, пробив над перекладиною. На 64 хвилині Трухін не встигає за Срною і в підкаті замість м’яча в своєму штрафному майданчику чіпляє ногу хорвата. Харківський рефері Труханов показує на «точку». Мхітарян зі стандарту не зумів пробити молодого Яшкова.

В цей час на стадіоні панувала неперевершена аура. Практично повний стадіон скандував: «Говерла»!, «Говерла»! і гнав команду в атаку. Мабуть, піддавшись цьому тиску, «говерляни» й пішли вперед, відкрившись для атак гірників. «Шахтар», наче хижак відчув, що настав його момент і вже на 68 хвилині Тейшейра з пасу Вілліана, який обікрав Малішича забиває під ближню стійку.

Через чотири хвилини Адріано після відскоку на добиванні опиняється першим і спокійно переправляє м’яч у пусті ворота. А на 75 хвилині вже забиває і сам Вілліан. До кінця гри рахунок міг бути й взагалі розгромним, однак ударам Мхітаряна та Адріано забракло трохи точності.

http://youtu.be/OJtVL0GLBtw

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно