Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Семеро закарпатців отримали ключі від спецавтомобілів

Семеро закарпатців отримали ключі від спецавтомобілів
У четвер, 25 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вручив ключі від спецавтомобілів сімом закарпатцям, котрі є інвалідами війни та інвалідами загального захворювання. Цього дня було...

У четвер, 25 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида вручив ключі від спецавтомобілів сімом закарпатцям, котрі є інвалідами війни та інвалідами загального захворювання.

ВІДЕО ДНЯ

Цього дня було вручено 4 автомобілі марки «СЕНС» (зі звичайним керуванням) та 3 автомобілі марки «Geely» (з ручним керуванням). Всього відповідно до лімітів Мінсоцполітики цього року на Закарпатську область розподілено 29 спецавтомобілів, 20 з них – уже вручено власникам.

Загалом, сьогодні в області на черзі по забезпеченню спецавтомобілями перебуває 1592 краян, з них 197 – першочергово (учасники бойових дій Великої вітчизняної війни та війни з Японією).

Реклама

– Хочеться, щоб з кожним роком кількість транспорту, який ми вручаємо, збільшувалася. Впевнений, що наступного року ліміт Мінсоцполітики зросте. Тішить і те, що автомобілі, котрі цього року отримали закарпатці, є набагато якіснішими від тих, що надходили в область у попередні роки, – зауважив Олександр Ледида.

Як розповів начальник обласного управління праці та соціального захисту населення Віктор Мацола, вартість одного автомобіля в середньому становить від 52-х до 58-и тисяч гривень, усі транспортні засоби придбані за рахунок державного бюджету. До кінця року область має отримати ще 9 спецавтомобілів.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно