Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Україна дбає про безробітних... китайців

Україна дбає про безробітних... китайців
Після того, як австрійці розроблять проекти об’єктів примарною Олімпіади, їх побудують китайці. Нацагентство з інвестицій та управління національними проектами підписало в Пекіні меморандуми з...

Після того, як австрійці розроблять проекти об’єктів примарною Олімпіади, їх побудують китайці.

ВІДЕО ДНЯ

Нацагентство з інвестицій та управління національними проектами підписало в Пекіні меморандуми з чотирма китайськими промисловими холдингами.

"Це рамкові документи, які дають можливість китайським компаніям взяти участь у реалізації національних проектів. Наприклад, з Beijing Construction Engineering Group це - "Олімпійська надія" і "Теплий дім", з China Communications Construction Company Limited - Окружна (дорога навколо Києва) ", - цитується в повідомленні голова Нацагентства Владислав Каськів.

Реклама

Нагадаємо, що китайські компанії запрошували до співпраці в рамках підготовки України до Євро-2012 ще в 2008 році. Тоді президент Федерації футболу України Григорій Суркіс заявив, що в Україні не вистачає будівельних організацій, здатних взяти на себе функції генпідрядника з будівництва об’єктів до Євро-2012, і доводиться шукати компанії за кордоном. На тій зустрічі був присутній і глава правління Beijing Construction Engineering Group. Тим не менш, з усіх пострадянських країн ця група поки працювала лише в Середній Азії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно