Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Головний лісник області прокоментував "замах" на себе

Головний лісник області прокоментував "замах" на себе
Нагадаємо, що сьогодні вночі до ужгородських правоохоронців надійшло повідомлення від начальника управління Лісового господарства...

Нагадаємо, що сьогодні вночі до ужгородських правоохоронців надійшло повідомлення від начальника управління Лісового господарства Закарпатської області Ігора Фізика, про те, що біля дверей його квартири стався вибух, внаслідок чого були пошкоджені вхідні двері. Це не перший напад на чиновника. Раніше, 4 жовтня, 0 23.00 невідомі теж нападали на Ігоря Фізика, коли той приїхав з роботи додому. Вони завдали йому кілька ударів битами.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, начальник управління Лісового і мисливського господарства області Ігор Фізик  поділився своїми підозрами стосовно того, хто цим може займатися та навіщо це комусь потрібно:

“Хто ні в чому не винен, у тих завжди неприємності. Нехай би краще суд визначав винен я в чомусь чи ні. Нехай міліція розбирається. В мене є кілька думок, хто цим може займиатися. Я ці думки вже розказав міліціонерам. Чому це можуть робити – тут варіантів може бути багато. Всім неугодиш. Вважаю, що це повязано з моєю роботою у лісовому господарстві, це повязано з дисципліною, з тими порядками, які ми почали наводити в лісовому господарстві вже протягом двох років.

Реклама

Менше самовільних рубок стало, менше коштів стало йти через кишені готівкою, зарплати підвищили нашим працівникам. Трохи прижимаємо чийсь незаконний бізнес на лісі, когось звільняємо, когось караємо. Дехто чекає, що мене звільнять, а воно не виходить. Може хочуть, щоб я швидше покинув область, оскільки я не місцевий.

Якщо вже й гранати пішли в хід, то це є ненормально. Вночі ми дуже перелякалися. В квартирі були і моя дружина і дитина. Не встиг я очухатися від першого випадку, який зі мною стався, я досі на лікарняному, як тут вже другий. Але тим хто це робить можу сказати, що я буду працювати далі.Я такий же загартований, як і усі закарпатці», – прокоментував Ігор Фізик.

Реклама

Конструкція вибухового приладу наразі невідома. хоча є думки, що це була граната Міліціонери вживають заходи по встановленню особи, яка скоїла злочин. Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 194 ККУ – умисне пошкодження майна.

Віктор Тар

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно