Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські пожежники проводять інструктажі по виборчих дільницях

Закарпатські пожежники проводять інструктажі по виборчих дільницях

Закарпатські пожежники проводять інструктажі по виборчих дільницях
На території Закарпатської області створено 6 виборчих округів, до яких входить 803 виборчі дільниці. Більшість із них розташувалася у приміщеннях навчальних закладів, сільських рад, будинків...

На території Закарпатської області створено 6 виборчих округів, до яких входить 803 виборчі дільниці. Більшість із них розташувалася у приміщеннях навчальних закладів, сільських рад, будинків культури тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Щоб забезпечити пожежну безпеку місць проведення виборів народних депутатів, працівники Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області здійснюють перевірки протипожежного стану об’єктів. У першу чергу звертається увага на справність електрогосподарства, наявність внутрішнього та зовнішнього джерел водопостачання, забезпеченість об’єктів достатньою кількістю первинних засобів пожежогасіння, наявність та відповідність шляхів евакуації вимогам пожежної безпеки, справність систем пожежної сигналізації, створення та страхування членів добровільних пожежних дружин на об’єктах і т. ін.

У ході здійснення перевірок виявлено чимало недоліків. Загалом, на виконання приписів ДПН керівникам об’єктів запропоновано понад 11 тисяч протипожежних заходів. Станом на 11 жовтня ще близько півтори тисячі заходів залишаються не виконаними. За виявлені порушення притягнуто до адмінвідповідальності 593 посадових осіб на об’єктах, де будуть проходити голосування, призупинено експлуатацію 27 приміщень та 73 дільниць електромереж.

Реклама

На даний час з членами виборчих комісій та обслуговуючим персоналом виборчих дільниць проводяться інструктажі із дотримання вимог пожежної безпеки. Розроблено та встановлено пам’ятки про заходи забезпечення пожежної безпеки.

Планові та позапланові перевірки протипожежного стану об’єктів, які будуть задіяні під проведення чергових виборів народних депутатів, тривають.

Реклама

У свою чергу, з метою попередження пожеж та різного роду нестандартних ситуацій, Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області звертається до керівників виборчих комісій з проханням забезпечити усунення виявлених недоліків та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.

Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно