Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові відбулося урочисте засідання з нагоди Дня юриста

У Берегові відбулося урочисте засідання з нагоди Дня юриста
9 жовтня у малому залі Берегівської районної ради відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Дня юриста. З професійним святом юристів району та міста вітали керівники краю, а саме голова...

9 жовтня у малому залі Берегівської районної ради відбулося урочисте засідання з нагоди святкування Дня юриста.

ВІДЕО ДНЯ

З професійним святом юристів району та міста вітали керівники краю, а саме голова Берегівської районної державної адміністрації Ігор Свищо, голова Берегівської районної ради Андрій Бігарі, заступник міського голови Олександр Гладун, перший заступник голови райдержадміністрації Михайло Ляшко та начальник відділу державної виконавчої служби Берегівського районного управління юстиції Овчинніков В.В.

Вітаючи присутніх, керівники району та міста наголосили, що бути юристом – почесно і відповідально. На правників покладено велику місію – захищати конституційні права і свободи громадян України, моральність і милосердя.

Реклама

Їм належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави. Також керівництво побажало їм успіхів на ниві юриспруденції, міцного здоров'я, благополуччя та удачі.

До дня юриста найкращі правознавці були нагороджені Грамотами Берегівської районної державної адміністрації та Берегівської районної ради і подяками Берегівської міської ради. Зокрема, голова Берегівської РДА Ігор Свищо та голова Берегівської райради Андрій Бігарі вручили спільні грамоти Берегівської райдержадміністрації та районної ради за вагомий особистий внесок у реалізацію державної правової політики, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня юриста таким правовикам:

Реклама

– адвокату Бушко Сергію Михайловичу,

– адвокату Щербанюк Марії Михайлівні,

– завідувачу юридичного сектору Управління Пенсійного фонду України в Берегівському районі Захарченко Андріяні Андріївні,

Реклама

– приватному нотаріусу Берегівського районного нотаріального округу Сабов Василині Іванівні.

Берегівська райдержадміністрація

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно