Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Свято футболу пройшло у Доробратові (ФОТО)

Свято футболу пройшло у Доробратові (ФОТО)
У неділю, 7 жовтня, відбувся символічний футбольний поєдинок між збірними ветеранів та основи футбольного клубу села Доробратова, що на Іршавщині. Матч відкривав почесний гість, кандидат у народні...

У неділю, 7 жовтня, відбувся символічний футбольний поєдинок між збірними ветеранів та основи футбольного клубу села Доробратова, що на Іршавщині. Матч відкривав почесний гість, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко. Як відомо, батько Вячеслава Ласловича родом з цього мальовничого іршавського села, тому доробратівці приймали його, як односельчанина.

ВІДЕО ДНЯ

Незважаючи на дружній формат поєдинку, «молодіжка» не збиралась давати поблажок своїм старшим колегам. Тому матч вийшов видовищним та захоплюючим, а перемогла молодість – футболісти основи ФК «Доробратово» забили 5 м’ячів проти двох «ветеранських». По завершенню матчу команди позмагались і у пробиванні пенальті, тут сильнішими виявились досвідчені ветерани.

Матч був також своєрідною підготовкою до заключної гри районного чемпіонату, де ФК «Доробратово» має усі шанси стати чемпіоном, адже з мінімальним відривом лідирує у турнірній таблиці. Після матчу була оголошена грошова премія першому, хто 14 жовтня заб’є гол у ворота суперника – ФК «Білки».

Реклама

Обом командам по завершенню матчу Вячеслав Шутко вручив пам’ятні грамоти, а переможцям – кубок.

Також Вячеслав Ласлович схвально відгукнувся про роботи, які проводяться по впорядкуванню сільського стадіону. Колись тут було і приміщення для перевдягання та відпочинку, і трибуни. Але одного разу усе згоріло. «Бачу, що приміщення вже майже відновлене, – прокоментував Вячеслав Ласлович, – але ще роботи вистачає. Думаю, після того, як мене оберуть депутатом Верховної Ради, матиму змогу посприяти вам у завершенні благоустрою стадіону. А ваше завдання – наступної неділі привезти до села чемпіонський кубок. Постараюсь особисто поїхати на вирішальний матч, щоб вболівати за команду рідного села».

Реклама
Свято футболу пройшло у Доробратові (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно