Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Казахстан стає для нас все ближче (ФОТО)

Казахстан стає для нас все ближче (ФОТО)
Як ми повідомляли раніше, нашу область відвідав ректор Міжнародної професійної академії «Туран-Профі» міста Астана Омаров М.Є. На зустрічі з головою ОДА Ледидою О.О. були намічені конкретні кроки по...

Як ми повідомляли раніше, нашу область відвідав ректор Міжнародної професійної академії «Туран-Профі» міста Астана Омаров М.Є. На зустрічі з головою ОДА Ледидою О.О. були намічені конкретні кроки по зміцненню ділових та культурних зв'язків між нашими народами. А в кінці вересня група підприємців з України на чолі з нашим земляком Мирославом Опачко відвідала Казахстан.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповідає керівник групи, в Казахстані наших людей зустрічали дуже привітно, можна сказати по-братськи. До Україні там величенний інтерес у плані розвитку бізнесу, поглиблення культурно-просвітницьких зв'язків, та й просто людських відносин. Цьому сприяє дуже активна робота в останні роки посольства України в РК на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Дьоміним Олегом Олексійовичем, а також нашим земляком, радником посольства Токарем Петром Васильовичем. Як зазначив Посол на зустрічі з підприємцями України, посольство робить все, щоб бізнесмени і туристи, які приїжджають з України почували себе комфортно. При активній допомозі Посольства була створена казахстано-українська асоціація підприємців, яка покликана в першу чергу сприяти розвитку ділових відносин малого та середнього бізнесу.

На зустрічах українських підприємців в комітетах, службах Кабінету міністрів РК були визначені основні напрямки співробітництва, а в обласних і районних акімату обговорювалися конкретні проекти, які можуть бути реалізовані за допомогою українських партнерів.

Реклама

Окремим важливим напрямком є ​​навчання представників малого та середнього бізнесу на Україні. Вже в жовтні перша група підприємців з Казахстану відвідає Закарпаття. У плані цього візиту заплановано навчання та побудова ділових контактів між підприємцями Закарпаття та Казахстану. Віце-президент казахстано-української асоціації підприємців М. Опачко зазначив, що ми будемо сприяти і створювати всі умови для розвитку спільних бізнес-проектів як в Україні, так і в Казахстані.

Реклама
Казахстан стає для нас все ближче (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно