Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вболівальники "Говерли" програли керівництву

Вболівальники "Говерли" програли керівництву
Чергова зустріч команд керівництва «Говерли» та вболівальників вийшла напрочуд насичена – з великою кількості голів, моментів. Були сподівання, що вболівальники за місяць проаналізують помилки,...

Чергова зустріч команд керівництва «Говерли» та вболівальників вийшла напрочуд насичена – з великою кількості голів, моментів.

ВІДЕО ДНЯ

Були сподівання, що вболівальники за місяць проаналізують помилки, допущені в попередньому поєдинку, підсиляться та зможуть взяти реванш. Однак, цього не сталося. Оскільки вболівалинки в цьому матчі грали завсім іншим складом ніж у попередньому.

На поле представників клубу вивів легендарний «залізний капітан» столичного «Динамо», заслужений майстер спорту СРСР Василь Турянчик, який цементував центральну зону, ворота захищав тренер воротарів Іван Ковач, лінію оборони склали адміністратори молодіжного складу Віктор Качур та Максим Микусь, лікар молодіжки Олександр Ісевич, керівник прес-служби Роман Сенишин. В центральній зоні, окрім Василя Юрійовича, діяли спортивний директор Віктор Ряшко та тренер U-19 Мирослав Бундаш, на лівому краї півзахисту грав тренер молодіжного складу Валентин Слюсар, на протилежному – спортивний директор Іван Шіц. На вістрі атаки – віце-президент Олександр Шуфрич.

Реклама

Уболівальники в порівнянні з минулою грою дещо перетасували свій склад. У їх лавах в нападі особливо виділявся депутат Ужгородської міськради Юрій Мандич.

Перші 15 хвилин команд грали на рівних, допоки на повну силу в гру не включився «мотор» «Говерли» так званий ударний трикутник Ряшко – Слюсар - Бундаш. Своїми переміщеннями та передачами ці виконавці звели нанівець лінію захисту вболівальників і почали систематично штурмувати ворота. А потім вже пішли голи наче з рогу достатку – на всякий смак. Наколотили в ворота команди вболівальників 9 м’ячів. Чудові м’ячі забили лікар «молодіжки» Олександр Ісевич та Олександр Шуфрич. Віце-президент наважився на удар метрів з 25 м’яч вдарившись об перекладину, опустився за лінію воріт і знову повернувся в поле, арбітр матчу Рудольф Бехер, на відміну від рефері матчу «Іллічівець» - «Говерла» Євгена Арановського, навіть без суддівських навичок та підготовки, взяття воріт побачив і належним чином зафіксував.

Реклама

На 9 «уколів» «Говерли» уболівальники відповіли лише трьома.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно