Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Свалявські ДАІшники провели профілактичну бесіду з водіями пасажирського транспорту

Свалявські ДАІшники провели профілактичну бесіду з водіями пасажирського транспорту

Свалявські ДАІшники провели профілактичну бесіду з водіями пасажирського транспорту
Працівники ВДАІ Свалявського РВ УМВС зустрілися з водіями пасажирських автобусів, провівши з ними профілактичну роботу з метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, зміцнення...

Працівники ВДАІ Свалявського РВ УМВС зустрілися з водіями пасажирських автобусів, провівши з ними профілактичну роботу з метою попередження аварійності на пасажирському автотранспорті, зміцнення транспортної дисципліни водіїв, підвищення технічної готовності автобусів, які залучаються до перевезень людей.

ВІДЕО ДНЯ

Всього на території Свалявського та Воловецького районів протягом поточного року сталося 1 ДТП за участю пасажирського автотранспорту, де постраждали люди: від потужного удару в результаті отриманих тілесних ушкоджень на місці помер пасажир автобуса, мешканець м. Свалява, 9 людей, з яких 8 - мешканці Міжгірського району, 1 - смт. Воловець, госпіталізовано. Свалявським РВ УМВС за даним фактом порушено кримінальну справу по ст. 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Тому, під час перевірок буде звертатись особлива увага на організацію обов’язкового щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв, забезпечення режиму праці і відпочинку водіїв, здійснення передрейсового контролю за технічним станом транспортних засобів, забезпечення справності аварійних виходів, перевірятиметься правомірність встановлення газового обладнання та додаткових місць для сидіння.

Реклама

У взаємодії з територіальними підрозділами Укртрансінспекції, прокуратурою, органами місцевої влади за виявленими порушеннями будуть вживатись жорсткі заходи реагування згідно з вимогами чинного законодавства.

Вікторія Кіяк, Свалявський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно