Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді незаконно привласнили будівлю вартістю понад 148 тисяч гривень

В Ужгороді незаконно привласнили будівлю вартістю понад 148 тисяч гривень

В Ужгороді незаконно привласнили будівлю вартістю понад 148 тисяч гривень
1 жовтня, за результатами проведеної перевірки, прокурором міста Ужгорода Іваном Штефанюком порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних...

1 жовтня, за результатами проведеної перевірки, прокурором міста Ужгорода Іваном Штефанюком порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних документів невстановленими особами за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 190, ч. 1, ч. 4 ст. 358 КК України (шахрайство та підроблення офіційних документів – карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років).

ВІДЕО ДНЯ

Попередньо встановлено, що невідомі особи, у лютому 2012 року, підробили рішення Ужгородського міськрайонного суду про визнання права власності та відповідну реєстрацію помешкання ужгородки на вул.Капушанській, балансовою вартістю понад 148 тис.грн та прилеглу земельну ділянку розміром 0,09 га.

На підставі вказаного підробленого рішення суду вони здійснили державну реєстрацію майна за громадянином ромської національності.

Реклама

На даний час прокуратурою міста Ужгорода також проводиться перевірка в порядку ст. 97 КПК України щодо правомірності дій службових осіб Бюро технічної інвентаризації міста Ужгорода щодо протиправного переходу права власності на цей будинок.

Із метою забезпечення цивільного позову прокурором міста Ужгород наклав на будівлю арешт.

Реклама

Кримінальну справу направлено для організації досудового розслідування у слідчий відділ Ужгородського МВ УМВС України у Закарпатській області. Прокуратура тримає хід слідства на контролі.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно