Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородських освітян привітали з професійним святом

Ужгородських освітян привітали з професійним святом
У середу, 3 жовтня, у Палаці дітей та юнацтва відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти. З професійним святом ужгородських педагогів прийшли привітати керівник краю Олександр Ледида,...

У середу, 3 жовтня, у Палаці дітей та юнацтва відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти. З професійним святом ужгородських педагогів прийшли привітати керівник краю Олександр Ледида, його заступник Антон Громовий, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

ВІДЕО ДНЯ

У ці дні у всіх районах та містах Закарпаття відбуваються святкові заходи з нагоди святкування Дня вчителя. Не став винятком і обласний центр. Сьогодні у Палаці дітей та юнацтва зібралися найкращі педагоги міських шкіл.

Вітаючи із святом, Олександр Ледида зазначив:

Реклама

- Освіта наших дітей – у ваших руках. Від Вас багато в чому залежить яким виросте, який вклад зробить у розвиток області, України загалом молоде покоління. Тож бажаю Вам завжди із натхненням виконувати свою роботу. Обласна влада, у свою чергу, опікуватиметься матеріально-технічним забезпеченням освітньої галузі.

За сумлінну працю, значні заслуги у реалізації державної політики у галузі національної освіти, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти було нагороджено почесними грамотами обласної адміністрації Тамару Амбрух, Олену Амосову, Галину Ажнюк, Наталію Балаж, Надію Дарманюк, Тетяну Думнич, Марію Завадяк, Кристину Зикань, Наталію Корсак, Наталію Макару, Володимира Поліщука, Магдалину Рубець, Ольгу Чаваргу, Інну Аркадій, Ларису Шовш та Аллу Качаєву.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно