Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородський суд на десять років засудив угорського поліцейського

Ужгородський суд на десять років засудив угорського поліцейського

Ужгородський суд на десять років засудив угорського поліцейського
У червні минулого року, проти трьох угорців було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 307 та ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України(незаконний збут та контрабанда наркотичних засобів в...

У червні минулого року, проти трьох угорців було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 307 та ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України(незаконний збут та контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах). З моменту затримання всі троє перебувають за гратами.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацію державного обвинувача у справі прокурора Олександра Андришина, угорців судили як організовану злочинну групу, з розподілом ролей, організатором проходив поліцейський, якому я, як прокурор, пропонував найбільше покарання – 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

27-річний прикордонний поліцейський із Угорщини співробітник міжнародного пункту пропуску «Загонь — Тиса», що на угорсько-українському кордоні вирішив підзаробити і обрав злочинний шлях – продаж особливо небезпечних наркотиків – екстракційного опію.

Реклама

Він організував у злочину групу ще двох угорців, які через знайомих зв’язалися із закарпаткою і поросили найти клієнтів на наркотики. Та погодилась, а сама повідомила про цей дзвінок правоохоронців.

Відтак, нічого не підозрюючи угорський поліцейський безперешкодно перетнув Угорсько-український кордон через зелений коридор і провіз 3 кг. опію екстракційного. При продажу наркотиків (яка насправді виявилась оперативною закупкою) угорців було затримано закарпатськими правоохоронцями.

Реклама

25 вересня вироком Ужгородського міськрайонного суду угорського поліцейського засуджено на 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Його спільників – на 10 та 9 років позбавлення волі.На даний час вирок ще не вступив у законну силу.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно