Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Медики у Загатті вимушені лікувати у темряві

Медики у Загатті вимушені лікувати у темряві
Продовжуючи ознайомчу поїздку Іршавщиною, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко побував у п’яти селах Загатянської сільради. «Я був...

Продовжуючи ознайомчу поїздку Іршавщиною, кандидат у народні депутати України від Партії регіонів по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко побував у п’яти селах Загатянської сільради.

ВІДЕО ДНЯ

«Я був вражений ситуацією на території сільради, – поділився Вячеслав Ласлович. – Очевидно, що сільський голова не просто бездіяльний, а ще й не дає працювати соціальним закладам. У одному з ФАПів вже більше року немає світла і води, у станції швидкої відібрали землю, і машина швидкої не може заїхати в гараж, бо заїзд тепер на чужій території. Сільський стадіон занедбаний, місцева футбольна команда не виступає у районному чемпіонаті, бо їм банально немає навіть де перевдягнутися. Люди показали мені підприємство, до якого начебто має відношення сільський голова – не сказав би, що він людина бідна. Переконаний, що виборці свої висновки зробили».

Проблема доріг, як і всюди по району є однією з найважливіших для загатянців. Через неї є проблеми з доставкою дітей на навчання шкільним автобусом, водії маршруток не хочуть їхати у віддалені села. Потребують ремонту клуби, бібліотеки, ФАПи. Про вуличне освітлення на території сільради у окремих селах навіть не чули. Багато дошкільнят не мають можливості ходити у садочки, не вистачає приміщень. Для прикладу, у Загатті майбутні вихователі самі роблять ремонт у садочку – під час нашого візиту вони лакували підлогу.

Реклама

Територія сільради дуже мальовнича, якби сюди залучити державні кошти на ремонт доріг, тут почав би стрімко розвиватися туристичний бізнес, з’явились би інвестиції, робочі місця. Але, здається, місцеву владу більше цікавить власний бізнес та вирубування лісів. «Вважаю першочерговим завданням, – зазначив Вячеслав Ласлович, – отримавши мандат депутата Верховної Ради, лобіювати програму капітального ремонту доріг на Закарпатті. Особливо це стосується населених пунктів, які мають статус гірського. Ми маємо багато прикладів залучення інвестицій у туристичний бізнес. Підприємці готові вкладати у це гроші, але бояться, що такими дорогами до них ніхто не приїде».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно