Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Bereg Fest – найяскравіша подія осені (ФОТО)

Bereg Fest – найяскравіша подія осені (ФОТО)
30 вересня у Берегові пройшов один з найгучніших фестивалів Закарпаття. Можна багато сперечатися про те, що інші фестивалі у дечому кращі, але за кількістю подій та атракцій протягом одного дня Bereg...

30 вересня у Берегові пройшов один з найгучніших фестивалів Закарпаття. Можна багато сперечатися про те, що інші фестивалі у дечому кращі, але за кількістю подій та атракцій протягом одного дня Bereg Fest однозначно насиченіший за усі відомі заходи. Багато хто погоджується з тим, що Bereg Fest варто розбити на кілька днів, що, до речі, організатори планують зробити наступного року.

ВІДЕО ДНЯ

Традиційно свято розпочалося з вітань обласного та міського керівництва та гостей з сусідніх держав. Також були вручені відзнаки обласної адміністрації «За розвиток регіону», а троє берегівчан – Степан Ревак, Йосип Вайс та Бейло Нодь отримали звання «Почесний громадянин Берегівського району».

Привітати Степана Степановича Ревака з високою нагородою приїхав і кандидат у народні депутати від Партії регіонів України по виборчому округу №69 Вячеслав Шутко. Також вони відвідали намети, які до свята оформлювали представники кожного села Берегівського району.

Реклама

У кожному наметі гостей зустрічали та частували оригінальними стравами безпосередньо сільські голови. Вячеслав Ласлович переконався, що Берегівщина – унікальний край, де живуть працьовиті та обдаровані люди.

Реклама
Bereg Fest – найяскравіша подія осені (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно