Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перечинські правоохоронці навчали школярів правилам безпеки на дорозі

Перечинські правоохоронці навчали школярів правилам безпеки на дорозі

Перечинські правоохоронці навчали школярів правилам безпеки на дорозі
У рамках заходів Європейського тижня мобільності «Рухаючись в правильному напрямку!» співробітники Перечина провели кілька занять з дорослим населенням, а в дошкільних виховних та загально-освітніх...

У рамках заходів Європейського тижня мобільності «Рухаючись в правильному напрямку!» співробітники Перечина провели кілька занять з дорослим населенням, а в дошкільних виховних та загально-освітніх закладах міста протягом тижня проводилися уроки на тему «Увага! Діти на дорозі», «Безпека на дорозі». Поки доросле населення Перечина знайомилося з транспортом, який не забруднює довкілля і є достойною альтернативою приватного автотранспорту, підростаюче покоління здобувало теоретичні та практичні навички поводження на дорогах. В Перечинський школі-інтернаті дітлахи уважно слухали інспектора ВДАІ Перечинського райвідділу Руслана Дюгованця, який розказував про права і обов’язки пішоходів, про адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху пішоходами. Аби наочно показати своїм підшефним, який обсяг теоретичних знань необхідний для отримання посвідчення водія, кожен спробував свої сили, вирішуючи за комп’ютером завдання зі справжнього іспиту на знання ПДР. Хоч важкі 20 запитань не піддалися жодному вихованцю школи, зате задоволенню учнів не було меж. Адже вони бодай на хвилину відчули себе кандидатами на отримання омріяного кожним посвідчення водія.

ВІДЕО ДНЯ

У Перечинський суспільно-гуманітарній гімназії учні 7-8 класів гідно оцінили виступи юних інспекторів дорожнього руху, охоче брали участь у тематичній вікторині, де кожен з учнів мав змогу показати свої вміння з розпізнавання дорожніх знаків. Найдостойніші за активну участь у допомозі юним інспекторам дорожнього руху та гарне знання правил безпеки на дорогах отримали грамоти та символічні подарунки. Така практика спілкування з підростаючим поколінням обов’язково дасть свої плоди, адже розуміння в вісім-дев’ять років непоправимості наслідків необережного поводження на дорогах, допоможе і в майбутньому уникати плачевних ситуацій, діяти розумно, виважено.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно