Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті відкрили меморіальну дошку генерала Василя Дурдинця (ФОТО)

На Закарпатті відкрили меморіальну дошку генерала Василя Дурдинця (ФОТО)

На Закарпатті відкрили меморіальну дошку генерала Василя Дурдинця (ФОТО)
В селищі Шаян, Хустського району, Закарпатської області ось уже кілька років функціонує медично-реабілітаційний центр МВС України «Шаян», де відпочивають та лікуються діючі працівники, ветерани та...

В селищі Шаян, Хустського району, Закарпатської області ось уже кілька років функціонує медично-реабілітаційний центр МВС України «Шаян», де відпочивають та лікуються діючі працівники, ветерани та пенсіонери органів внутрішніх справ зі всієї України. А найбільше долучився свого часу до відкриття МРЦ «Шаян» колишній міністр МНС України, нинішній радник МВС, голова Асоціації «Чорнобиль» генерал внутрішньої служби Василь Дурдинець.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатці не забули допомогу свого земляка, й на його честь з нагоди ювілею - 75-річчя з дня народження та 50-річчя початку трудової діяльності - у санаторії встановлено меморіальну дошку. ЇЇ від імені Міністерства внутрішніх справ України відкрив в урочистій обстановці начальник УМВС України в Закарпатській області генерал-майор міліції Віктор Русин.

- Шаянська мінеральна вода, згідно з науковими дослідженнями, за своїми лікувальними властивостями є однією з кращих у Європі,- наголосив у виступі очільник закарпатської міліції.

Реклама

- У 1993-1994 роках у Шаяні було побудовано спальний корпус для лікування працівників органів внутрішніх справ. В період проблем із фінансуванням Василь Васильович особисто знайшов можливості та кошти за допомогою Кабінету Міністрів України, аби профінансувати будівництво МРЦ «Шаян». З грудня 2008 року центр став працювати. За цей час тут пролікувалося понад дев’ять тисяч працівників, ветеранів ОВС, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, члени їхніх сімей. Зараз наш медично-реабілітаційний центр - один із найкращих медичних закладів МВС. Завдячуючи Міністерству, особисто Міністру внутрішніх справ України генералу внутрішньої служби Віталію Захарченку, йде стовідсоткове фінансування цього медичного закладу, постачається нове медично-діагностичне обладнання, тож, безперечно, заклад матиме й успішне майбутнє.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Реклама
На Закарпатті відкрили меморіальну дошку генерала Василя Дурдинця (ФОТО) – 01
Реклама
На Закарпатті відкрили меморіальну дошку генерала Василя Дурдинця (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно