Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Яку їжу не варто вживати

Яку їжу не варто вживати
Чіпси та солодкі газовані напої Технологія виготовлення чіпсів передбачає гідрогенізацію рослинної олії, що призводить до утворення канцерогенних синтетичних жирів та інших...

Чіпси та солодкі газовані напої

ВІДЕО ДНЯ

Технологія виготовлення чіпсів передбачає гідрогенізацію рослинної олії, що призводить до утворення канцерогенних синтетичних жирів та інших канцерогенів (акриламіду, бензопірену), а ті провокують розвиток хвороб.

Лимонад, солодкі газовані напої – при надмірному вживанні порушують обмін речовин та підвищують імовірність розвитку цукрового діабету. Синтетичні барвники у цих напоях часто викликають алергію, а вуглекислий газ (бульбашки) сприяє підвищенню кислотності шлункового соку, що призводить до гастриту.

Реклама

Фаст-фуд (біляші, хачапурі, картопля фрі)

Ці продукти готуються в киплячій рослинній олії, яку використовують багато разів. Через це в ній утворюються канцерогени.

Реклама

Хот-доги, піца

У них використовують дешеві ковбасні вироби (сосиски), які складаються з мінімуму натуральної сировини, а натомість містять барвники, ароматизатори, емульгатори, безпека яких для здоров’я ще не до кінця вивчена.

До піци додають копченості, де накопичується бензопірен – один із шкідливих канцерогенів. Крім того, хот-доги і піцу рясно поливають кетчупами, майонезами та іншими соусами, які містять канцерогенні синтетичні трансжири.

Реклама

Продукти з консервантами

Як правило, серед консервантів є глутамат натрію – токсична речовина, що викликає головні болі, спазми судин, порушення обміну речовин.

Кондвироби з високим вмістом жиру і цукру

Регулярне споживання таких солодощів – один із найкоротших шляхів до порушення обміну речовин та розвитку діабету.

Кофеїнові стимулятори

До них належать енергетичні напої, кока-кола. Якщо їх пити щодня, нервова система попросту виснажується.

Тетяна Соловйова

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно