Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Сваляві виступив відомий гурт “Rednex”

У Сваляві виступив відомий гурт “Rednex”
21 вересня Сваляві виповнилося 776 років, з нагоди чого свалявці та гості міста святкували в минулі вихідні. В місті відбулося ряд урочистих заходів , в яких взяло участь керівництво області. На...

21 вересня Сваляві виповнилося 776 років, з нагоди чого свалявці та гості міста святкували в минулі вихідні. В місті відбулося ряд урочистих заходів , в яких взяло участь керівництво області. На вулицях було влаштовано виставки-продаж різноманітної продукції та пересувну торгівлю. А ввечері перед гостями свята виступили спеціально запрошені гості—відомий музичний гурт зі Швеції «Rednex». Концерт зібрав близько восьми тисяч глядачів. А за дотриманням правопорядку в місті під час усіх цих заходів слідкувала міліція.

ВІДЕО ДНЯ

Урочистості з нагоди Дня міста розпочалися з відкриття пам’ятника видатному нашому земляку Ю.Венеліну-Гуці. Для спорудження пам’ятника слугувала гранітна брила з села Тибава Свалявського району – батьківщини Венеліна-Гуци. А відкривав монумент голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида разом із керівництвом міста та численними депутатами.

Далі делегація поклала вінки та запалені свічки пам’яті до свалявського меморіального комплексу загиблим воїнам у роки Великої Вітчизняної війни, а також квіти—до пам’ятника Т.Масарику.

Реклама

Святковий концерт розпочали місцеві гурти й виконавці, а під вечір на сцену вийшов головний гість свята – популярний швецький гурт «Реднекс», чий виступ зібрав близько восьми тисяч глядачів.

А завершилося свято традиційною ходою вулицями міста із запаленими свічками місцевих школярів і святковим фейєрверком.

Реклама

Аби гості свята могли спокійно відпочивати, смакувати шашликом, насолоджуватися музикою й аби не виникало порушень правопорядку, до патрулювання вулиць міста було задіяно майже весь Свалявський райвідділ міліції, півсотні відряджених правоохоронців з сусідніх Мукачівського, Іршавського та Перечинського міськрайвідділів, два екіпажі УДАІ УМВС і бійців спецпідрозділу «Беркут». Зі своєю роботою правоохоронці впоралися добре – злочинів і порушень громадського порядку в місті допущено не було, повідомляє помічник начальника Свалявського РВ УМВС по зв’язках із громадськістю та ЗМІ мол. лейтенант міліція Вікторія Кіяк.

Володимир ПАВЛЮХ, СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно