Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті пройшла зустріч з довгостроковими спостерігачами за виборами

На Закарпатті пройшла зустріч з довгостроковими спостерігачами за виборами

На Закарпатті пройшла зустріч з довгостроковими спостерігачами за виборами
У понеділок, 24 вересня, за участі заступника керівника краю Антона Громового відбулася зустріч із довгостроковими спостерігачами місії ОБСЄ/БДІПЛ Джилліан Глоєр та Ференцом Пока. 12 вересня...

У понеділок, 24 вересня, за участі заступника керівника краю Антона Громового відбулася зустріч із довгостроковими спостерігачами місії ОБСЄ/БДІПЛ Джилліан Глоєр та Ференцом Пока.

ВІДЕО ДНЯ

12 вересня ОБСЄ/Бюро з демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) офіційно відкрило Місію зі спостереження за парламентськими виборами, що відбудуться 28 жовтня в Україні. Всього у Місії працює 20 експертів та 90 довгострокових спостерігачів, котрі слідкують за підготовкою до виборів по всій країні. Також у день виборів організація запросить 600 короткострокових спостерігачів, які працюватимуть безпосередньо на виборчих дільницях.

- Ми працюємо над тим, аби у нашому регіоні виборчий процес пройшов прозоро, чесно та демократично. З цією метою видане розпорядження голови Закарпатської облдержадміністрації, у якому йдеться про сприяння роботі офіційних міжнародних спостерігачів, - зазначив Антон Громовий.

Реклама

Офіційні спостерігачі розповіли, що працюватимуть протягом всього виборчого процесу. Вони оцінюватимуть відповідність виборів в Україні міжнародним стандартам демократичних виборів, слідкуватимуть за передвиборчою кампанією, за дотриманням законодавства, роботою політичних штабів та державних органів.

Остаточний звіт із спостереження за всіма виборчими процесами експерти Місії опублікують протягом двох місяців після закінчення виборів.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно