Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Лісівники з Туркменістану відвідали Закарпаття

Лісівники з Туркменістану відвідали Закарпаття
В області перебувала делегація проекту сталого ведення лісового господарства Туркменістану. Представники далекої центральноазіатської країни вивчали у кількох районах досвід діяльності...

В області перебувала делегація проекту сталого ведення лісового господарства Туркменістану. Представники далекої центральноазіатської країни вивчали у кількох районах досвід діяльності лісогосподарських та природоохоронних організацій.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла представник громадської організації "ФОРЗА" Наталія Волошин, поїздка представників Проекту сталого розвитку лісового господарства у Туркменістані, що фінансується Німецьким бюро співробітництва GIZ, була цікавою і взаємовигідною. Тижнева програма перебування туркменських лісівників та представників місцевих громад охопила значну частину нашої області – від Великоберезнянщини та Перечинщини до Рахівщини: території Ужанського національного природного парку та Карпатського біосферного заповідника, Хустського, Рахівського та Великобичківського лісгоспів.

Учасники навчального візиту особливо цікавилися такими базовими елементами сталого туризму, як сільські садиби, екологічні та пізнавальні стежки, тематичні та гірські пішохідні маршрути, музей екології гір КБЗ, послуги харчування з традиційною кухнею прикордоння, туристично-рекреаційні пункти, туристичні притулки тощо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно