Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Свалявщині жінку судитимуть за вбивство співмешканця

На Свалявщині жінку судитимуть за вбивство співмешканця
20 вересня опівдні до чергової частини Свалявського райвідділу міліції надійшло повідомлення від завідуючого приймального відділення швидкої допомоги, про те, що каретою швидкої допомоги було...

20 вересня опівдні до чергової частини Свалявського райвідділу міліції надійшло повідомлення від завідуючого приймального відділення швидкої допомоги, про те, що каретою швидкої допомоги було доставлено 38–річного непрацюючого мешканця м. Сваляви з трьома ножовими пораненнями в живіт.

ВІДЕО ДНЯ

Від отриманих поранень чоловік помер у лікарні. На місце події миттєво виїхала слідчо-оперативна група Свалявського РВ УМВС, експерти-криміналісти та співробітники слідчого управління УМВС.

У ході проведення слідчо-оперативних дій було встановлено, що тілесні ушкодження, які спричинили тяжкі наслідки, під час спільного розпивання спиртних напоїв нанесла його 28-річна співмешканка.

Реклама

Жінка раніше уже судима за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Громадянку затримано. В присутності понятих було вилучено речовий доказ – ніж. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство). Жінці загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно