Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида: "До кінця року маємо повністю освоїти кошти Держфонду регіонального розвитку"

Олександр Ледида: "До кінця року маємо повністю освоїти кошти Держфонду регіонального розвитку"

Олександр Ледида: "До кінця року маємо повністю освоїти кошти Держфонду регіонального розвитку"
Стан освоєння державних грошей на потреби області обговорили під час наради у четвер, 20 вересня. У нараді взяли участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник...

Стан освоєння державних грошей на потреби області обговорили під час наради у четвер, 20 вересня. У нараді взяли участь голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, його заступник Володимир Приходько, головний фінансист краю Петро Лазар, начальник управління капітального будівництва Степан Бордаш, представники районів краю.

ВІДЕО ДНЯ

Державним фондом регіонального розвитку цьогоріч Закарпаттю передбачено більше 23 млн. грн. Сьогодні в область уже надійшло понад 12 млн. грн., половина з яких – освоєні. Наразі роботи ведуться на дев’яти об’єктах. Левову частину грошей заплановано використати на заклади охорони здоров’я – будівництво хірургічного корпусу обласної лікарні ім. А. Новака в Ужгороді, тублікарні на Тячівщині, реконструкцію будівлі обласного центру нейрохірургії та неврології, будівництво акушерсько-гінекологічного корпусу у Рахові. Там, де освоїти всі кошти не встигають, розглядатимуть питання щодо перерозподілу – гроші скерують на інші важливі об’єкти. «У черзі» на такий перерозподіл, зокрема, Хустська спецшкола-інтернат, обласний Палац дітей та юнацтва, Мукачівський ліцей військово-фізичної підготовки. Тут вже готові та затверджені всі проекти, проведені тендери, тож, у разі необхідності, роботи можна починати без будь-яких затримок.

– До кінця року маємо повністю освоїти кошти Держфонду регіонального розвитку. Якщо ми цього не зробимо, кожна невикористана копійка повернеться назад до державної скарбниці. Цього допустити не можна, адже ці гроші області потрібні, їх ми скеровуємо тільки на найнеобхідніше – у першу чергу, заклади охорони здоров’я та освіти, - підкреслив очільник області. Олександр Ледида доручив профільним управлінням підготувати для Кабміну відповідні пропозиції з перерозподілу коштів.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно