Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Хусті "прикрили" підпільний зал гральних автоматів

В Хусті "прикрили" підпільний зал гральних автоматів
Співробітники Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області отримали інформацію про те, що в м. Хуст в одному із закладів по вул. Корятовича функціонує зал гральних апаратів. Виїздом...

Співробітники Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області отримали інформацію про те, що в м. Хуст в одному із закладів по вул. Корятовича функціонує зал гральних апаратів.

ВІДЕО ДНЯ

Виїздом слідчо-оперативної групи та вжитими заходами спільно з працівниками Хустської міжрайонної прокуратури було встановлено, що дійсно, за даною адресою в одному з орендованих приміщень функціонує ігровий зал. Оглядом місця події було встановлено, що в даному залі знаходилися в увімкненому (працюючому) стані п’ять гральних апаратів, та відвідувачі грального залу.

В ході огляду вилучено п’ять гральних апаратів та грошову виручку від надання послуг ігрового бізнесу в сумі 405 гривень, 2 тисячі російських рублів, 50 доларів США. Власника залу встановлено.

Реклама

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 203 Кримінального кодексу України (Заняття забороненими видами господарської діяльності), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Сергій Шимон, Хустський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно