Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатська пенсіонерка судиться з квартирантами за власний будинок

Закарпатська пенсіонерка судиться з квартирантами за власний будинок

Закарпатська пенсіонерка судиться з квартирантами за власний будинок
Марія Іванівна проживає в селі Нижні Ворота Воловецького району, пережила вже не один суд зі своїми співмешканцями, однак дотепер чужа родина не покинула її будинок. Цього понеділка, 17 вересня,...

Марія Іванівна проживає в селі Нижні Ворота Воловецького району, пережила вже не один суд зі своїми співмешканцями, однак дотепер чужа родина не покинула її будинок. Цього понеділка, 17 вересня, відбулося чергове судове засідання. Самотня Марія Іванівна ділить свої 5 кімнат зі своїми співмешканцями вже 4 роки. І відтоді не має спокою в рідному домі.

ВІДЕО ДНЯ

Хоча чужа родина нічого бабусі не платила за оренду, через три тижні почала вести себе тут як у себе вдома. Потім сімейка затіяла ремонт, однак гроші на всі будівельні матеріали Марія Іванівна давала сама. Усі витрати вона записувала у свій блокнот. А повернутих коштів так і не побачила.

Натомість, коли Марія Іванівна попросила родину виселитися з будинку, співмешканці почали вимагати компенсації за ремонт. Для цього навіть зробили так звану експертизу, за якою ціна ремонту - 13 із половиною тисяч гривень. Тоді старенька звернулася до суду. Гроші не беруть, мирову угоду порушують, із чужого дому не виселяються.

Реклама

У понеділок, 17 вересня, відбулося чергове судове засідання по цій справі. Однак остаточного рішення так і не прийняли. Адвокат другої сторони говорити на камеру відмовився, за його словами, це не настільки резонансна подія, аби про неї говорити по телебаченню. На завершення адвокат заявив, що наступного разу в суді можна чекати примирення сторін. Однак юрист Марії Іванівни одразу ж це заперечив. За його словами, співмешканці Марії Іванівни переслідують лише одну мету – заволодіти чужим майном, а от чи вийде це в них, вирішить суд 5 жовтня.

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно