Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Красу Тернопілля показали на Закарпатті

Красу Тернопілля показали на Закарпатті
14-15 вересня в місті Ужгород відбулася ХІ Міжнародна виставка-ярмарок «Турєвроцентр – Закарпаття 2012». Стенд «Тернопільщина туристична» користувався неабиякою популярністю серед відвідувачів...

14-15 вересня в місті Ужгород відбулася ХІ Міжнародна виставка-ярмарок «Турєвроцентр – Закарпаття 2012». Стенд «Тернопільщина туристична» користувався неабиякою популярністю серед відвідувачів заходу.

ВІДЕО ДНЯ

На міжнародний виставковий ярмарок прибули представники туристичної галузі з України, Словаччини, Польщі, Білорусі, Хорватії, Румунії та Угорщини. Від Тернопільщини туристичний потенціал нашої області презентували представники управління з питань туризму ТОДА. Як зазначають посадовці, серед різноманіття запропонованих сувенірних та друкованих матеріалів найбільшою популярністю користувалися довідники про найзнаменитіші туристичні об’єкти Тернопілля.

На Міжнародній виставці було роздано більше 1500 примірників про природні, сакральні та історичні пам’ятки нашого краю. Крім того, багато хороших слів лунало в сторону презентованого фотоальбому «Тернопільщина. Край незвіданих скарбів». За позитивну та масштабну роботу на виставці-ярмарку делегація Тернопільської області була нагороджена окремим дипломом від організаторів заходу.

Реклама

Лілія Куленич

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно